• Cranberry Extract
  • Cranberry Extract
  • Cranberry Extract
  • 9.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Ekstrakti i boronicës vegjetariane është suplement dietik që promovonë shëndetin e traktit urinar si dhe promovonë aktivitetin antioksidant, gjithashtu mbështesin integritetin e mureve të fshikëzës për të promovuar shëndetin urinar te burrat dhe grat. Ekstrakti i boronicës përdoret gjerësisht sot për të mbështetur shëndetin e traktit urinar.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Digestitol
  • Digestitol
  • Digestitol
  • 6.80
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Kapsula natyrale DIGESTITOL rregullon tretjen, fryrjet e stomakut dhe eliminon gazrat. Është një formulë e avancuar për tretjen e mirë të ushqimit. Përmban kombinimin më të avancuar të enzimave të cilat përmirësojnë absorbimin e ushqimit në organizëm.
  • Përzgjidhni mundësi
 • EFAS Flaxeed Oil
 • Ellova
  • Ellova
  • Ellova
  • 18.90
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • EllOva është një shtesë ushqyese që mundëson marrjes e dozës ditore të rekomanduar të Mio-inositolit dhe acidit folik për të përgatitur trupin tuaj për një konceptim të shëndetshëm.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Energy C With Electrolytes
 • Eveing Primrose Oil
  • Eveing Primrose Oil
  • Eveing Primrose Oil
  • 10.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Vaji i aguiliçës përdoret si burim i acideve yndyrore esenciale. Si e tillë, gjen përdorim në sindromin premenstrual (PMS), simptomet e menopauzës, artrit dhe ëjnjte. Për shkak se përmban acidin gama linoleik si acid yndyror omega-3, vaji i aguiliçës përdoret edhe në lehtësimin e shenjave dhe simptomave të sëmundjeve kronike inflamatore të lëkurës.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Focumax
  • Focumax
  • Focumax
  • 9.00
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Focumax përmban një kompleks karotenoidesh (lutein dhe zeaksantin), aminoacidesh (taurinë) dhe mineralesh. Vitamina A dhe zinku ndihmojnë në ruajtjen e shikimit normal, përveç kësaj zinku ndihmon në mbajtjen e metabolizmit normal të vitaminës A. Vitamina C ndihmon në rikthimin e formës së zvogëluar të vitaminës E.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Folate
  • Folate
  • Folate
  • 5.20
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Forma e avancuar, bioaktive e folateve. Acidi folik është forma e folateve e krijuar nga njeriu. Folati është një vitaminë B që gjendet natyrshëm në disa ushqime. Është e nevojshme për të formuar qeliza të shëndetshme, veçanërisht qelizat e kuqe të gjakut. Folati kontribuon në rritjen e indeve të nënës gjatë shtatzënisë, sintezën normale të aminoacideve, formimin normal të gjakut,…
  • Përzgjidhni mundësi
 • Folic Acid & B-12
  • Folic Acid & B-12
  • Folic Acid & B-12
  • 5.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Ndihmon në mirëmbajtjen e prodhimit të qelizave të kuqe të gjakut brenda kufijve normalë. Ndihmon në ruajtjen e traktit të shëndetshëm GI. Mbështet funksionimin normal të trurit dhe sistemit nervor. Mbështet shëndetin e zemrës dhe nivelet normale të homocistinës.
  • Përzgjidhni mundësi
Filtro Produktet

 • Cranberry Extract
  • Cranberry Extract
  • Cranberry Extract
  • 9.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Ekstrakti i boronicës vegjetariane është suplement dietik që promovonë shëndetin e traktit urinar si dhe promovonë aktivitetin antioksidant, gjithashtu mbështesin integritetin e mureve të fshikëzës për të promovuar shëndetin urinar te burrat dhe grat. Ekstrakti i boronicës përdoret gjerësisht sot për të mbështetur shëndetin e traktit urinar.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Digestitol
  • Digestitol
  • Digestitol
  • 6.80
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Kapsula natyrale DIGESTITOL rregullon tretjen, fryrjet e stomakut dhe eliminon gazrat. Është një formulë e avancuar për tretjen e mirë të ushqimit. Përmban kombinimin më të avancuar të enzimave të cilat përmirësojnë absorbimin e ushqimit në organizëm.
  • Përzgjidhni mundësi
 • EFAS Flaxeed Oil
 • Ellova
  • Ellova
  • Ellova
  • 18.90
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • EllOva është një shtesë ushqyese që mundëson marrjes e dozës ditore të rekomanduar të Mio-inositolit dhe acidit folik për të përgatitur trupin tuaj për një konceptim të shëndetshëm.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Energy C With Electrolytes
 • Eveing Primrose Oil
  • Eveing Primrose Oil
  • Eveing Primrose Oil
  • 10.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Vaji i aguiliçës përdoret si burim i acideve yndyrore esenciale. Si e tillë, gjen përdorim në sindromin premenstrual (PMS), simptomet e menopauzës, artrit dhe ëjnjte. Për shkak se përmban acidin gama linoleik si acid yndyror omega-3, vaji i aguiliçës përdoret edhe në lehtësimin e shenjave dhe simptomave të sëmundjeve kronike inflamatore të lëkurës.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Focumax
  • Focumax
  • Focumax
  • 9.00
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Focumax përmban një kompleks karotenoidesh (lutein dhe zeaksantin), aminoacidesh (taurinë) dhe mineralesh. Vitamina A dhe zinku ndihmojnë në ruajtjen e shikimit normal, përveç kësaj zinku ndihmon në mbajtjen e metabolizmit normal të vitaminës A. Vitamina C ndihmon në rikthimin e formës së zvogëluar të vitaminës E.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Folate
  • Folate
  • Folate
  • 5.20
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Forma e avancuar, bioaktive e folateve. Acidi folik është forma e folateve e krijuar nga njeriu. Folati është një vitaminë B që gjendet natyrshëm në disa ushqime. Është e nevojshme për të formuar qeliza të shëndetshme, veçanërisht qelizat e kuqe të gjakut. Folati kontribuon në rritjen e indeve të nënës gjatë shtatzënisë, sintezën normale të aminoacideve, formimin normal të gjakut,…
  • Përzgjidhni mundësi
 • Folic Acid & B-12
  • Folic Acid & B-12
  • Folic Acid & B-12
  • 5.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Ndihmon në mirëmbajtjen e prodhimit të qelizave të kuqe të gjakut brenda kufijve normalë. Ndihmon në ruajtjen e traktit të shëndetshëm GI. Mbështet funksionimin normal të trurit dhe sistemit nervor. Mbështet shëndetin e zemrës dhe nivelet normale të homocistinës.
  • Përzgjidhni mundësi