Filtro Produktet

Qëllimi

Brendet

Qmimi

 • GABA ( SLEEP SUPPORT)
  • GABA ( SLEEP SUPPORT)
  • GABA ( SLEEP SUPPORT)
  • ,
  • 16.00
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Acidi gama-aminobutirik është aminoacid i cili prodhohet natyrshëm në organizëm. Funksionon si neurotransmiter ku rrolin kryesor e ka në reduktimin e aktivitetit të neuroneve duke ndihmuar kështu relaksimin e trupit dhe mendjes, reduktim të stresit, stimulim të gjumit, disponim më të mirë si dhe uljen e shtypjes së gjakut. Kontribuon në mbajtjen e balancës fizike dhe mendore.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Nova Melatonina
  • Out of Stock
   Nova Melatonina
  • Nova Melatonina
  • ,
  • Vlerësuar me 0 nga 5
  • Melatonina Fast është një shtojcë ushqimore e bazuar në Melatonin (1mg) dhe Griffonia. Melatonina ndihmon në zbutjen e efekteve të Jet Lag * (* Jet Lag është një problem i përkohshëm i gjumit që mund të prekë këdo që udhëton shpejt nëpër zona të shumta kohore) dhe zvogëlimin e kohës së nevojshme për të rënë në gjumë. Griffonia kontribuon në…
  • Përzgjidhni mundësi

Qëllimi

Brendet

Qmimi

 • GABA ( SLEEP SUPPORT)
  • GABA ( SLEEP SUPPORT)
  • GABA ( SLEEP SUPPORT)
  • ,
  • 16.00
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Acidi gama-aminobutirik është aminoacid i cili prodhohet natyrshëm në organizëm. Funksionon si neurotransmiter ku rrolin kryesor e ka në reduktimin e aktivitetit të neuroneve duke ndihmuar kështu relaksimin e trupit dhe mendjes, reduktim të stresit, stimulim të gjumit, disponim më të mirë si dhe uljen e shtypjes së gjakut. Kontribuon në mbajtjen e balancës fizike dhe mendore.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Nova Melatonina
  • Out of Stock
   Nova Melatonina
  • Nova Melatonina
  • ,
  • Vlerësuar me 0 nga 5
  • Melatonina Fast është një shtojcë ushqimore e bazuar në Melatonin (1mg) dhe Griffonia. Melatonina ndihmon në zbutjen e efekteve të Jet Lag * (* Jet Lag është një problem i përkohshëm i gjumit që mund të prekë këdo që udhëton shpejt nëpër zona të shumta kohore) dhe zvogëlimin e kohës së nevojshme për të rënë në gjumë. Griffonia kontribuon në…
  • Përzgjidhni mundësi