Vitamina & Suplemente

Qëllimi

Brendet

Qmimi

 • Cod Liver Oil
  • Cod Liver Oil
  • Cod Liver Oil
  • 7.80
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Vaji i mëlçisë së merlucit përdoret si burim i vitaminës A dhe vitaminës D. Përdoret gjithashtu si burim i yndyrës së quajtur omega-3 për shëndetin e zemrës, depresionin, artritin dhe për të forcuar një sistem të shëndetshëm imunitar.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Cod Liver Oil & Vitamin AD
  • Cod Liver Oil & Vitamin AD
  • Cod Liver Oil & Vitamin AD
  • 12.00
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Cod liver Oil është ekstrakt i cili nxirret nga mëlçia e merlucit. Është burim i pasur i vitaminave esenciale A dhe D, si dhe omega 3 (EPA dhe DHA). Ndihmon te rastet me artrit reumatik. Studimet tregojnë se 1 gram cod liver oil në ditë në periudhë prej 3 muaj zvogëlon dhimbjen e nyjeve, ndihmon në parandalimin dhe trajtimin e…
  • Përzgjidhni mundësi
 • EFAS Flaxeed Oil
 • Omega 3 Fish OIL
  • Omega 3 Fish OIL
  • Omega 3 Fish OIL
  • 7.80
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Acidet yndyrore Omega-3 konsiderohen lëndë ushqyese thelbësore për shëndetin. Janë jetike për një numër funksionesh të rëndësishme të trupit, duke përfshirë koagulimin e gjakut, aktivitetin e muskujve, tretjen, fertilitetin, si dhe ndarjen dhe rritjen e qelizave. Për shkak të rolit të tyre themelor në funksionimin e mirë të trupit të njeriut, omega-3 besohet të ketë një shumëllojshmëri të përfitimeve shëndetësore,…
  • Përzgjidhni mundësi
 • Omega 3-6-9
  • Omega 3-6-9
  • Omega 3-6-9
  • 7.80
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Omega 3-6-9 siguron një përzierje të fuqishme të acideve yndyrore komplekse Omega 3, Omega 6 dhe Omega 9 të nevojshme për rregullimin metabolik dhe mbështetjen strukturore. Omega 3-6-9 do t'ju ndihmojë të mbani një trup dhe tru të shëndetshëm. Omega 3-6-9 mbështet shëndetin dhe funksionimin e një shumëllojshmërie organesh dhe sistemesh duke përfshirë ato të zemrës, nyejve dhe lëkurës.
  • Përzgjidhni mundësi
Filtro Produktet

Vitamina & Suplemente

Qëllimi

Brendet

Qmimi

Vitamina & Suplemente

Qëllimi

Brendet

Qmimi

 • Cod Liver Oil
  • Cod Liver Oil
  • Cod Liver Oil
  • 7.80
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Vaji i mëlçisë së merlucit përdoret si burim i vitaminës A dhe vitaminës D. Përdoret gjithashtu si burim i yndyrës së quajtur omega-3 për shëndetin e zemrës, depresionin, artritin dhe për të forcuar një sistem të shëndetshëm imunitar.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Cod Liver Oil & Vitamin AD
  • Cod Liver Oil & Vitamin AD
  • Cod Liver Oil & Vitamin AD
  • 12.00
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Cod liver Oil është ekstrakt i cili nxirret nga mëlçia e merlucit. Është burim i pasur i vitaminave esenciale A dhe D, si dhe omega 3 (EPA dhe DHA). Ndihmon te rastet me artrit reumatik. Studimet tregojnë se 1 gram cod liver oil në ditë në periudhë prej 3 muaj zvogëlon dhimbjen e nyjeve, ndihmon në parandalimin dhe trajtimin e…
  • Përzgjidhni mundësi
 • EFAS Flaxeed Oil
 • Omega 3 Fish OIL
  • Omega 3 Fish OIL
  • Omega 3 Fish OIL
  • 7.80
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Acidet yndyrore Omega-3 konsiderohen lëndë ushqyese thelbësore për shëndetin. Janë jetike për një numër funksionesh të rëndësishme të trupit, duke përfshirë koagulimin e gjakut, aktivitetin e muskujve, tretjen, fertilitetin, si dhe ndarjen dhe rritjen e qelizave. Për shkak të rolit të tyre themelor në funksionimin e mirë të trupit të njeriut, omega-3 besohet të ketë një shumëllojshmëri të përfitimeve shëndetësore,…
  • Përzgjidhni mundësi
 • Omega 3-6-9
  • Omega 3-6-9
  • Omega 3-6-9
  • 7.80
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Omega 3-6-9 siguron një përzierje të fuqishme të acideve yndyrore komplekse Omega 3, Omega 6 dhe Omega 9 të nevojshme për rregullimin metabolik dhe mbështetjen strukturore. Omega 3-6-9 do t'ju ndihmojë të mbani një trup dhe tru të shëndetshëm. Omega 3-6-9 mbështet shëndetin dhe funksionimin e një shumëllojshmërie organesh dhe sistemesh duke përfshirë ato të zemrës, nyejve dhe lëkurës.
  • Përzgjidhni mundësi