Vitamina & Suplemente

Qëllimi

Brendet

Qmimi

 • Biotin 5mg
  • Biotin 5mg
  • Biotin 5mg
  • Prej: 3.80

   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Pjesë e grupit të vitaminave B ( vitamina B7). E quajtur ndryshe edhe vitamina H. Ndihmon në ushqimin e flokëve, lëkurës dhe thonjve. Mbështet prodhimin e energjisë përmes metabolizmit të karbohidrateve, proteinave dhe yndyrave, sepse ndihmon në shndërrimin e ushqimit në energji. Biotina është në një formë biologjikisht aktive në një kapsulë të lehtë për t’u gëlltitur.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Collagen Beauty
 • Hair Beauty Vitamins
  • Out of Stock
   Hair Beauty Vitamins
  • Hair Beauty Vitamins
  • 13.00
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Ky kombinim i vitaminave, mineraleve dhe përbërsëve të tjerë është thelbësor për disa funksione në qelizat në të gjithë trupin tuaj, duke përfshirë ato suplemente të cilat janë përgjegjëse për flokët tuaj. Flokët tuaj përbëhen nga një proteinë strukturore e quajtur keratin. Vitaminat ndihmojnë në forcimin e gjëndrave të flokëve, përdorimin optimal të proteinave dhe mbajtjen e flokëve të shëndetshëm.
  • Përzgjidhni mundësi
Filtro Produktet

Vitamina & Suplemente

Qëllimi

Brendet

Qmimi

Vitamina & Suplemente

Qëllimi

Brendet

Qmimi

 • Biotin 5mg
  • Biotin 5mg
  • Biotin 5mg
  • Prej: 3.80

   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Pjesë e grupit të vitaminave B ( vitamina B7). E quajtur ndryshe edhe vitamina H. Ndihmon në ushqimin e flokëve, lëkurës dhe thonjve. Mbështet prodhimin e energjisë përmes metabolizmit të karbohidrateve, proteinave dhe yndyrave, sepse ndihmon në shndërrimin e ushqimit në energji. Biotina është në një formë biologjikisht aktive në një kapsulë të lehtë për t’u gëlltitur.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Collagen Beauty
 • Hair Beauty Vitamins
  • Out of Stock
   Hair Beauty Vitamins
  • Hair Beauty Vitamins
  • 13.00
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Ky kombinim i vitaminave, mineraleve dhe përbërsëve të tjerë është thelbësor për disa funksione në qelizat në të gjithë trupin tuaj, duke përfshirë ato suplemente të cilat janë përgjegjëse për flokët tuaj. Flokët tuaj përbëhen nga një proteinë strukturore e quajtur keratin. Vitaminat ndihmojnë në forcimin e gjëndrave të flokëve, përdorimin optimal të proteinave dhe mbajtjen e flokëve të shëndetshëm.
  • Përzgjidhni mundësi