Vitamina & Suplemente

Qëllimi

Brendet

Qmimi

 • Folic Acid & B-12
  • Folic Acid & B-12
  • Folic Acid & B-12
  • 5.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Ndihmon në mirëmbajtjen e prodhimit të qelizave të kuqe të gjakut brenda kufijve normalë. Ndihmon në ruajtjen e traktit të shëndetshëm GI. Mbështet funksionimin normal të trurit dhe sistemit nervor. Mbështet shëndetin e zemrës dhe nivelet normale të homocistinës.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Inositol
  • Inositol
  • Inositol
  • 16.00
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Inositoli përdoret për neuropati diabeike, çrregullimin e panikut, kolesterolin e lartë, pagjumësinë, kancerin, depresionin, skizofreninë, sëmundjen e Alzheimerit, çrregullimin e deficitit të vëmendjes-hiperaktivitetit (ADHD), autizmin, nxitjen e rritjes së flokëve, një çrregullim të lëkurës të quajtur psoriazë dhe trajtimin e efekteve anësore të trajtimit mjekësor me litium. Inositoli përdoret gjithashtu për trajtimin e gjendjeve të shoqëruara me sindromën e vezoreve…
  • Përzgjidhni mundësi
 • Super Stress B Complex + Vitamin C
  • Super Stress B Complex + Vitamin C
  • Super Stress B Complex + Vitamin C
  • 10.90
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Swanson Super Stress B Complex është një kompleks unik që është formuluar posaçërisht për të ndihmuar në rimbushje me lëndë ushqyese që janë më të kërkuara gjatë stresit të lartë. Çdo kapsulë kombinon një furnizim të mirë të vitaminave të kompleksit B me mbrojtjen e fuqishme antioksiduese me potencë të lartë të vitaminës C. .
  • Përzgjidhni mundësi
 • Vitamin B Complex
  • Vitamin B Complex
  • Vitamin B Complex
  • 2.90
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Vitaminat B luajnë një rol thelbësor në ruajtjen e shëndetit të mirë dhe performancës optimale duke ndihmuar në metabolizimin e ushqimit dhe kthimin e tij në energji. Një përzierje e Vitaminave B ndihmon në mbështetjen e prodhimit të energjisë dhe metabolizmit të qelizave, si dhe ndihmon në mirëmbajtjen e një sistemi nervor të shëndetshëm.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Vitamin B-6
  • Out of Stock
   Vitamin B-6
  • Vitamin B-6
  • 5.00
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Vitamina B-6 njihet edhe si piridoksinë e cila është një nga 8 vitaminat B. Ndër shumë funksione vitale rol kyç ka në zhvillimin dhe rritjen normale, metabolizmin e glukozës e cila më pas shërben si burim energjie, mbështet sistemin nervor duke ndikuar direkt në formimin e neurotransmiterëve të cilët kanë rolin e transmetimit të sinjaleve në mes nervave. Mbështet ndarjen…
  • Përzgjidhni mundësi
 • Vitamin C
  • Vitamin C
  • Vitamin C
  • Prej: 3.50

   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Vitamina C kontribuon në formimin normal të kolagjenit për funksionin normal të enëve të gjakut, formimin normal të kolagjenit për funksionimin normal të eshtrave dhe lëkurës. Gjithashtu kontribuon në metabolizmin normal të energjisë, në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ dhe luan një rol të rëndësishëm në sistemin imunitar duke rritur rezistencën ndaj infeksioneve.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Vitamin C
  • Vitamin C
  • Vitamin C
  • 3.20
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Vitamina C kontribuon në formimin normal të kolagjenit për funksionin normal të enëve të gjakut, formimin normal të kolagjenit për funksionimin normal të eshtrave dhe lëkurës. Gjithashtu kontribuon në metabolizmin normal të energjisë, në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ dhe luan një rol të rëndësishëm në sistemin imunitar duke rritur rezistencën ndaj infeksioneve. Ky frut përmban bioflavonoide për të…
  • Përzgjidhni mundësi
 • Vitamin C
  • Vitamin C
  • Vitamin C
  • 3.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Vitamina C kontribuon në formimin normal të kolagjenit për funksionin normal të enëve të gjakut, formimin normal të kolagjenit për funksionimin normal të eshtrave dhe lëkurës. Gjithashtu kontribuon në metabolizmin normal të energjisë, në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ dhe luan një rol të rëndësishëm në sistemin imunitar duke rritur rezistencën ndaj infeksioneve. Ky frut përmban bioflavonoide për të…
  • Përzgjidhni mundësi
 • Vitamin D3
  • Vitamin D3
  • Vitamin D3
  • 5.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Vitamina D kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar dhe muskujve, në ruajtjen e eshtrave dhe dhëmbëve në kushte normale dhe gjithashtu në thithjen dhe përdorimin normal të kalciumit dhe fosforit.
  • Përzgjidhni mundësi
Filtro Produktet

Vitamina & Suplemente

Qëllimi

Brendet

Qmimi

Vitamina & Suplemente

Qëllimi

Brendet

Qmimi

 • Folic Acid & B-12
  • Folic Acid & B-12
  • Folic Acid & B-12
  • 5.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Ndihmon në mirëmbajtjen e prodhimit të qelizave të kuqe të gjakut brenda kufijve normalë. Ndihmon në ruajtjen e traktit të shëndetshëm GI. Mbështet funksionimin normal të trurit dhe sistemit nervor. Mbështet shëndetin e zemrës dhe nivelet normale të homocistinës.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Inositol
  • Inositol
  • Inositol
  • 16.00
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Inositoli përdoret për neuropati diabeike, çrregullimin e panikut, kolesterolin e lartë, pagjumësinë, kancerin, depresionin, skizofreninë, sëmundjen e Alzheimerit, çrregullimin e deficitit të vëmendjes-hiperaktivitetit (ADHD), autizmin, nxitjen e rritjes së flokëve, një çrregullim të lëkurës të quajtur psoriazë dhe trajtimin e efekteve anësore të trajtimit mjekësor me litium. Inositoli përdoret gjithashtu për trajtimin e gjendjeve të shoqëruara me sindromën e vezoreve…
  • Përzgjidhni mundësi
 • Super Stress B Complex + Vitamin C
  • Super Stress B Complex + Vitamin C
  • Super Stress B Complex + Vitamin C
  • 10.90
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Swanson Super Stress B Complex është një kompleks unik që është formuluar posaçërisht për të ndihmuar në rimbushje me lëndë ushqyese që janë më të kërkuara gjatë stresit të lartë. Çdo kapsulë kombinon një furnizim të mirë të vitaminave të kompleksit B me mbrojtjen e fuqishme antioksiduese me potencë të lartë të vitaminës C. .
  • Përzgjidhni mundësi
 • Vitamin B Complex
  • Vitamin B Complex
  • Vitamin B Complex
  • 2.90
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Vitaminat B luajnë një rol thelbësor në ruajtjen e shëndetit të mirë dhe performancës optimale duke ndihmuar në metabolizimin e ushqimit dhe kthimin e tij në energji. Një përzierje e Vitaminave B ndihmon në mbështetjen e prodhimit të energjisë dhe metabolizmit të qelizave, si dhe ndihmon në mirëmbajtjen e një sistemi nervor të shëndetshëm.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Vitamin B-6
  • Out of Stock
   Vitamin B-6
  • Vitamin B-6
  • 5.00
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Vitamina B-6 njihet edhe si piridoksinë e cila është një nga 8 vitaminat B. Ndër shumë funksione vitale rol kyç ka në zhvillimin dhe rritjen normale, metabolizmin e glukozës e cila më pas shërben si burim energjie, mbështet sistemin nervor duke ndikuar direkt në formimin e neurotransmiterëve të cilët kanë rolin e transmetimit të sinjaleve në mes nervave. Mbështet ndarjen…
  • Përzgjidhni mundësi
 • Vitamin C
  • Vitamin C
  • Vitamin C
  • Prej: 3.50

   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Vitamina C kontribuon në formimin normal të kolagjenit për funksionin normal të enëve të gjakut, formimin normal të kolagjenit për funksionimin normal të eshtrave dhe lëkurës. Gjithashtu kontribuon në metabolizmin normal të energjisë, në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ dhe luan një rol të rëndësishëm në sistemin imunitar duke rritur rezistencën ndaj infeksioneve.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Vitamin C
  • Vitamin C
  • Vitamin C
  • 3.20
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Vitamina C kontribuon në formimin normal të kolagjenit për funksionin normal të enëve të gjakut, formimin normal të kolagjenit për funksionimin normal të eshtrave dhe lëkurës. Gjithashtu kontribuon në metabolizmin normal të energjisë, në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ dhe luan një rol të rëndësishëm në sistemin imunitar duke rritur rezistencën ndaj infeksioneve. Ky frut përmban bioflavonoide për të…
  • Përzgjidhni mundësi
 • Vitamin C
  • Vitamin C
  • Vitamin C
  • 3.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Vitamina C kontribuon në formimin normal të kolagjenit për funksionin normal të enëve të gjakut, formimin normal të kolagjenit për funksionimin normal të eshtrave dhe lëkurës. Gjithashtu kontribuon në metabolizmin normal të energjisë, në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ dhe luan një rol të rëndësishëm në sistemin imunitar duke rritur rezistencën ndaj infeksioneve. Ky frut përmban bioflavonoide për të…
  • Përzgjidhni mundësi
 • Vitamin D3
  • Vitamin D3
  • Vitamin D3
  • 5.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Vitamina D kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar dhe muskujve, në ruajtjen e eshtrave dhe dhëmbëve në kushte normale dhe gjithashtu në thithjen dhe përdorimin normal të kalciumit dhe fosforit.
  • Përzgjidhni mundësi