Vitamina & Suplemente

Qëllimi

Brendet

Qmimi

 • Artroveron 5in1
  • Artroveron 5in1
  • Artroveron 5in1
  • 10.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Artroveron® 5in1 COMPLEX ME OMEGA-3 kombinon 5 përbërës që janë të nevojshëm për mirëmbajtjen e funksionit të nyjeve - përmirëson lëvizjen dhe fleksibilitetin e tyre, rikthen membranën synoviale, zvogëlon proceset e inflamacionit, aktivizon rigjenerimin e nyjeve dhe ka aftësinë të mbajë lëngun në indin e kërcit, i cili siguron efekt të mirë amortizues.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Artroveron Plus
  • Artroveron Plus
  • Artroveron Plus
  • 10.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Artroveron® Plus kombinon 6 përbërës që janë të nevojshëm për mirëmbajtjen e funksionit të nyjeve - përmirëson lëvizjen dhe fleksibilitetin e tyre, rikthen membranën synoviale, zvogëlon proceset e inflamacionit, aktivizon rigjenerimin e nyjeve dhe ka aftësinë të mbajë lëngun në indin e kërcit, i cili siguron efekt të mirë amortizues.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Artroveron With Rosehip
  • Artroveron With Rosehip
  • Artroveron With Rosehip
  • 10.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Artroveron® me Rosehip kontribuon në forcën e nyejve dhe ndihmon në ruajtjen e elasticitetit të kërcit. Veçanërisht i përshtatshëm për njerëzit që ndiejnë ngurtësi, siklet dhe dhimbje që kufizojnë lëvizjet e përditshme.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Boswellia
  • Boswellia
  • Boswellia
  • 10.00
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Boswellia, është ekstrakt bimor i cili mirret nga druri Boswellia Serrata. Shekuj me radhë është përdorur te sëmundjet inflamatore kronike. Posedon karakteristika si anti-inflamator dhe anti-reumatik.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Calcium + Vitamin D3
 • Calzidan K2
 • Glucosamin Chondroin + MSM & Kolagen
 • Glucosamine HCL
  • Glucosamine HCL
  • Glucosamine HCL
  • 15.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Shëndeti i nyjeve - glukozamina ndihmon në mbështetjen e strukturës së nyjeve dhe rritjen e funksionit të shëndetshëm të nyjeve. Lëvizja dhe komoditeti i nyjeve - glukozamina është një bllok themelor ndërtimi për formimin e glikozaminoglikanëve (GAG) dhe proteoglikanëve, përbërësit kryesorë të indeve të kyçeve.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Glukosamine Chondroin & MSM
  • Glukosamine Chondroin & MSM
  • Glukosamine Chondroin & MSM
  • 16.00
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Tre përbërës të fuqishëm të nyjeve në një tablet, ushqyes të përbashkët, të cilët punojnë së bashku për të mbështetur integritetin, lëvizjen dhe fleksibilitetin e nyjeve. Përfshin glukozaminën, bllokun ndërtues të kërcit, kondroitinën për formimin e kërcit dhe MSM për mbështetjen e indit lidhës.
  • Përzgjidhni mundësi
Filtro Produktet

Vitamina & Suplemente

Qëllimi

Brendet

Qmimi

Vitamina & Suplemente

Qëllimi

Brendet

Qmimi

 • Artroveron 5in1
  • Artroveron 5in1
  • Artroveron 5in1
  • 10.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Artroveron® 5in1 COMPLEX ME OMEGA-3 kombinon 5 përbërës që janë të nevojshëm për mirëmbajtjen e funksionit të nyjeve - përmirëson lëvizjen dhe fleksibilitetin e tyre, rikthen membranën synoviale, zvogëlon proceset e inflamacionit, aktivizon rigjenerimin e nyjeve dhe ka aftësinë të mbajë lëngun në indin e kërcit, i cili siguron efekt të mirë amortizues.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Artroveron Plus
  • Artroveron Plus
  • Artroveron Plus
  • 10.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Artroveron® Plus kombinon 6 përbërës që janë të nevojshëm për mirëmbajtjen e funksionit të nyjeve - përmirëson lëvizjen dhe fleksibilitetin e tyre, rikthen membranën synoviale, zvogëlon proceset e inflamacionit, aktivizon rigjenerimin e nyjeve dhe ka aftësinë të mbajë lëngun në indin e kërcit, i cili siguron efekt të mirë amortizues.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Artroveron With Rosehip
  • Artroveron With Rosehip
  • Artroveron With Rosehip
  • 10.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Artroveron® me Rosehip kontribuon në forcën e nyejve dhe ndihmon në ruajtjen e elasticitetit të kërcit. Veçanërisht i përshtatshëm për njerëzit që ndiejnë ngurtësi, siklet dhe dhimbje që kufizojnë lëvizjet e përditshme.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Boswellia
  • Boswellia
  • Boswellia
  • 10.00
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Boswellia, është ekstrakt bimor i cili mirret nga druri Boswellia Serrata. Shekuj me radhë është përdorur te sëmundjet inflamatore kronike. Posedon karakteristika si anti-inflamator dhe anti-reumatik.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Calcium + Vitamin D3
 • Calzidan K2
 • Glucosamin Chondroin + MSM & Kolagen
 • Glucosamine HCL
  • Glucosamine HCL
  • Glucosamine HCL
  • 15.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Shëndeti i nyjeve - glukozamina ndihmon në mbështetjen e strukturës së nyjeve dhe rritjen e funksionit të shëndetshëm të nyjeve. Lëvizja dhe komoditeti i nyjeve - glukozamina është një bllok themelor ndërtimi për formimin e glikozaminoglikanëve (GAG) dhe proteoglikanëve, përbërësit kryesorë të indeve të kyçeve.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Glukosamine Chondroin & MSM
  • Glukosamine Chondroin & MSM
  • Glukosamine Chondroin & MSM
  • 16.00
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Tre përbërës të fuqishëm të nyjeve në një tablet, ushqyes të përbashkët, të cilët punojnë së bashku për të mbështetur integritetin, lëvizjen dhe fleksibilitetin e nyjeve. Përfshin glukozaminën, bllokun ndërtues të kërcit, kondroitinën për formimin e kërcit dhe MSM për mbështetjen e indit lidhës.
  • Përzgjidhni mundësi