Filtro Produktet

Kujdesi Personal dhe Bukuria

Qëllimi

Brendet

Qmimi

Kujdesi Personal dhe Bukuria

Qëllimi

Brendet

Qmimi

 • Eucerin Acute Lip Balm
 • Eucerin Lip Aktiv Stik
  • Eucerin Lip Aktiv Stik
  • Eucerin Lip Aktiv Stik
  • 2.20
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • • Balsam buzësh për buzë të ashpra • Qetëson, hidraton dhe mbron • SPF 15 Me Dexpanthenol dhe Vitamina E Një balsam i butë por efektiv që qetëson dhe mbron buzët e thata, të ashpra dhe të ndjeshme.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Eucerin Lip Repair
  • Eucerin Lip Repair
  • Eucerin Lip Repair
  • 3.40
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • • Lehtësim afatgjatë për buzët e thata dhe të çara • Qetëson dhe riparon • Me Dekspantenol, Vitamina E, Vitaminë C dhe Bisabolol Me Dekspantenol, Vitaminë E, Vitaminë C, Bisabolol Klinikisht dhe dermatologjikisht provohet se rigjeneron, qetëson dhe zbut buzët e thata dhe të çara.
  • Përzgjidhni mundësi

Kujdesi Personal

Qëllimi

Brendet

Qmimi

 • Eucerin Acute Lip Balm
 • Eucerin Lip Aktiv Stik
  • Eucerin Lip Aktiv Stik
  • Eucerin Lip Aktiv Stik
  • 2.20
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • • Balsam buzësh për buzë të ashpra • Qetëson, hidraton dhe mbron • SPF 15 Me Dexpanthenol dhe Vitamina E Një balsam i butë por efektiv që qetëson dhe mbron buzët e thata, të ashpra dhe të ndjeshme.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Eucerin Lip Repair
  • Eucerin Lip Repair
  • Eucerin Lip Repair
  • 3.40
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • • Lehtësim afatgjatë për buzët e thata dhe të çara • Qetëson dhe riparon • Me Dekspantenol, Vitamina E, Vitaminë C dhe Bisabolol Me Dekspantenol, Vitaminë E, Vitaminë C, Bisabolol Klinikisht dhe dermatologjikisht provohet se rigjeneron, qetëson dhe zbut buzët e thata dhe të çara.
  • Përzgjidhni mundësi