Orët e Hapura
Hëne - Diel : 7:30 - 24:00
Konsultimet
Konsultohuni me farmacistin tuaj
Previous
Next

Orët e Hapura

Hëne- Diele : 7:30 – 24:00

Gjeni farmacinë më të afërt në zonën tuaj

Konsultimet

Konsultohuni me farmacistin tuaj

Shëndeti është prioritet !

Pse Green Pharmacy?

Nëna & Foshnja

Ushqyerja,Kujdesi Shëndetësor,
Nevojat e Lindjes, Siguria & Aksesorët

Pse Green Pharmacy?

1.

Jemi kompania më e madhe në rajon, me rrjetin e barnatoreve.

2.

Jemi barnatorja e parë online në tërë Kosovën.

3.

Shërbimi ndaj klientave është i sofistikuar.

1.

Jemi kompania më e madhe në rajon,me rrjetin e barnatoreve.

2.

Vizioni ynë shënon shtrirje në tërë territorin e Kosovës.

3.

Jemi barnatorja e parë online në tërë Kosovën.

4.

Shërbimi ndaj klientave është i sofistikuar.

5.

Jemi më të lirët në treg.

6.

Ne kemi gjithmonë qëndrueshmëri me çmime në mesin e konkurrencës sonë

Në çdo rast. Për çdo simptomë

Klikoni në pjesët e plusit për një bashkëveprim interesant.

ALERGJITË / IMUNOLOGJI

Preparate për alergjitë spontane dhe kronike, si dhe preparate për të plotësuar nevojat imunitare të organizmit.

GRIPI / ETHE

Preparate për gripet sezonale dhe ftohjet për të gjitha moshat. Secila njësi shitëse e kompanisë është e përgaditur që të ju shërbej me produkte për parandalimin e ftohjes dhe gripit.

SHËRBIMET

Jeni të lirë të konsultoheni me farmacistët për produktet që ua sugjeron apo që ipen pa receten e mjekut, që ju mund të i keni në shtëpi si preventivë.

LOKACIONI

Të gjitha produktet farmaceutike dhe parafarmaceutike gjinden në qytetin tuaj, në pikat tona të shitjes.

ALERGJITË / IMUNOLOGJI

Preparate për alergjitë spontane dhe kronike, si dhe preparate për të plotësuar nevojat imunitare të organizmit.

GRIPI / ETHE

Preparate për gripet sezonale dhe ftohjet për të gjitha moshat. Secila njësi shitëse e kompanisë është e përgaditur që të ju shërbej me produkte për parandalimin e ftohjes dhe gripit.

LOKACIONI

Të gjitha produktet farmaceutike dhe parafarmaceutike gjinden në qytetin tuaj, në pikat tona të shitjes.

SHËRBIMET

Jeni të lirë të konsultoheni me farmacistët për produktet që ua sugjeron apo që ipen pa receten e mjekut, që ju mund të i keni në shtëpi si preventivë.

Brendet Tona