Filtro Produktet

 • Aloe Vera Skin Sother
  • Aloe Vera Skin Sother
  • Aloe Vera Skin Sother
  • 12.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Aloe Vera Skin Soother bën përtëritjen dhe mbrojtjen e lëkurës. Kombinon fuqinë qetësuese bimore të xhelit të pastër të aloe vera dhe vitaminave A, D dhe E. Hidraton dhe mbron edhe lëkurën më të ndjeshme.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Apaisac Biorga Hydration Cream For Sensitive And Dry Skin
 • Apaisac Biorga Micellar Gell For Sensitive Skin
 • Apaisac Biorga Pure Cream For All Skin
 • Cystiphane Biorga Anti-Dlandruf Ds Shampo
  • Cystiphane Biorga Anti-Dlandruf Ds Shampo
  • Cystiphane Biorga Anti-Dlandruf Ds Shampo
  • 11.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Me kompleksin e tij antifungal ekskluziv, veprimi i gjerë i shamponit DS Biorga Cystiphane Intenziv kundër zbokthit, lufton në mënyrë efektive situatat e rënduara me zbokth e që kombinohet me kruarje të lëkurës së kokës: • Eliminon zbokthin. • Parandalon rishfaqjen e zbokthit dhe përmirëson shëndetin e ekuilibrit natyror fungal të kokës. • Zbeh acarimin dhe kruajtjen. Me aromë të…
  • Përzgjidhni mundësi
 • Cystiphane Biorga Anti-Hair Loss Shampo
  • Cystiphane Biorga Anti-Hair Loss Shampo
  • Cystiphane Biorga Anti-Hair Loss Shampo
  • 11.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Shampon kundër ramjes së flokëve Shamponi Cystiphane kundër rënies së flokëve është një shampon i butë që është ideal për të luftuar rënien e flokëve, falë përzierjes së përbërësve aktivë që janë thelbësor për flokë të shëndetshëm. Ky shampon siguron veprim efektiv gjithëpërfshirës për të ndihmuar në luftimin e rënies së flokëve: • Ngadalëson rënien e flokëve. • Mbron fibrat…
  • Përzgjidhni mundësi
 • Ecophane Biorga FortiFying Shampo
  • Ecophane Biorga FortiFying Shampo
  • Ecophane Biorga FortiFying Shampo
  • 11.00
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Ecophane Biorga Fortifying Shampoo ndihmon që flokët e dëmtuar, të dobët dhe të thatë të rimarrin forcën dhe shkëlqimin e tyre. • Me strukturën e saj të këndshme, pastron butësisht flokët dhe shpërlahet lehtë. • Flokët janë më të butë, më të fortë dhe më të shkëlqyeshëm.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Eucophane Biorga Soft Shampo
  • Eucophane Biorga Soft Shampo
  • Eucophane Biorga Soft Shampo
  • 11.00
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • I përshtatshëm për të gjitha llojet e flokëve, duke përfshirë skalpat e ndjeshëm, Ecophane Biorga Ultra Soft Shampoo është perfekt për larjen e flokëve: • Pastron butësisht të gjitha llojet e kokës, sado i ndjeshëm. • Ndihmon flokët të rimarrin forcën dhe gjallërinë e tyre. • Siguron butësi, shkëlqim dhe butësi. Me aromë delikate, Shampo Ultra Soft Ecophane Biorga është…
  • Përzgjidhni mundësi
 • Hyeseke Biorga 3 in 1 Dry Oil Spf 30+ Spray
 • Hyeseke Biorga Spf 50+ Spray
 • Hyseke Biorga Spf 50+ Face Oily Skin
 • Hyseke Biorga Spf 50+ Face Sensitive Skin
 • Mycogel Biorga Foaming Cleansing Gel
  • Mycogel Biorga Foaming Cleansing Gel
  • Mycogel Biorga Foaming Cleansing Gel
  • 7.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Mycogel Foaming është një xhel i rekomanduar për të pastruar fytyrën, trupin, skalpin e kokës tek lëkurat e ndjeshme të prirura ndaj acarimeve. Formula e saj me bazë pastrimi të butë pastron butësisht lëkurën duke respektuar ekuilibrin e saj dhe pa u tharë. Ajo përmban zink, bakër, vaj melaleuca, duke kufizuar përhapjen e mikroorganizmave përgjegjës për irritimet dhe lehtësimin e…
  • Përzgjidhni mundësi
 • Natural Retinol Cream
  • Natural Retinol Cream
  • Natural Retinol Cream
  • 13.00
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Krem cilësor natyral që hidraton, rigjeneron dhe mbron lëkurën. Përmban antioksidantë që ndihmojnë të ngadalësojnë procesin e plakjes, duke eliminuar radikalet e lira. Përmbajtja natyrore e kombinuar me ekstrakte bimore, është e rëndësishme për t'i dhënë lëkurës freski, një jetë të shëndetshme, të re dhe të tonifikuar.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Sebophane Biorga Oil Controll Shampo
  • Sebophane Biorga Oil Controll Shampo
  • Sebophane Biorga Oil Controll Shampo
  • 12.00
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Sebophane Shampoo Oil Control është një shampon i cili përdoret për higjienën e flokëve për përdorim të shpeshtë, veçanërisht i indikuar për flokë të yndyrshëm, të rënda dhe pa shkëlqim. Me një strukturë të lëmuar dhe me aromë të këndshme, eliminon sebumin e tepërt dhe ndihmon në kontrollimin e prodhimit të tij, për flokë me një pamje të pastër dhe…
  • Përzgjidhni mundësi
 • Vitamin C Cream
  • Vitamin C Cream
  • Vitamin C Cream
  • 11.00
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Ka efekt në zbutjen e lëkurës duke e bërë atë më fleksibile. Hidraton lëkurën, prandaj përdoret për trajtimin e lëkurës së thatë kronike, si dhe për qarjet e lëkurës qe krijohen nga të ftohtit gjatë stinës së dimrit. Për regjenerimin e lëkurës. Redukton hiperpigmentimin. Mbron lëkurën nga radikalet e lira, është antioksidant i fuqishëm
  • Përzgjidhni mundësi
 • Aloe Vera Skin Sother
  • Aloe Vera Skin Sother
  • Aloe Vera Skin Sother
  • 12.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Aloe Vera Skin Soother bën përtëritjen dhe mbrojtjen e lëkurës. Kombinon fuqinë qetësuese bimore të xhelit të pastër të aloe vera dhe vitaminave A, D dhe E. Hidraton dhe mbron edhe lëkurën më të ndjeshme.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Apaisac Biorga Hydration Cream For Sensitive And Dry Skin
 • Apaisac Biorga Micellar Gell For Sensitive Skin
 • Apaisac Biorga Pure Cream For All Skin
 • Cystiphane Biorga Anti-Dlandruf Ds Shampo
  • Cystiphane Biorga Anti-Dlandruf Ds Shampo
  • Cystiphane Biorga Anti-Dlandruf Ds Shampo
  • 11.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Me kompleksin e tij antifungal ekskluziv, veprimi i gjerë i shamponit DS Biorga Cystiphane Intenziv kundër zbokthit, lufton në mënyrë efektive situatat e rënduara me zbokth e që kombinohet me kruarje të lëkurës së kokës: • Eliminon zbokthin. • Parandalon rishfaqjen e zbokthit dhe përmirëson shëndetin e ekuilibrit natyror fungal të kokës. • Zbeh acarimin dhe kruajtjen. Me aromë të…
  • Përzgjidhni mundësi
 • Cystiphane Biorga Anti-Hair Loss Shampo
  • Cystiphane Biorga Anti-Hair Loss Shampo
  • Cystiphane Biorga Anti-Hair Loss Shampo
  • 11.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Shampon kundër ramjes së flokëve Shamponi Cystiphane kundër rënies së flokëve është një shampon i butë që është ideal për të luftuar rënien e flokëve, falë përzierjes së përbërësve aktivë që janë thelbësor për flokë të shëndetshëm. Ky shampon siguron veprim efektiv gjithëpërfshirës për të ndihmuar në luftimin e rënies së flokëve: • Ngadalëson rënien e flokëve. • Mbron fibrat…
  • Përzgjidhni mundësi
 • Ecophane Biorga FortiFying Shampo
  • Ecophane Biorga FortiFying Shampo
  • Ecophane Biorga FortiFying Shampo
  • 11.00
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Ecophane Biorga Fortifying Shampoo ndihmon që flokët e dëmtuar, të dobët dhe të thatë të rimarrin forcën dhe shkëlqimin e tyre. • Me strukturën e saj të këndshme, pastron butësisht flokët dhe shpërlahet lehtë. • Flokët janë më të butë, më të fortë dhe më të shkëlqyeshëm.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Eucophane Biorga Soft Shampo
  • Eucophane Biorga Soft Shampo
  • Eucophane Biorga Soft Shampo
  • 11.00
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • I përshtatshëm për të gjitha llojet e flokëve, duke përfshirë skalpat e ndjeshëm, Ecophane Biorga Ultra Soft Shampoo është perfekt për larjen e flokëve: • Pastron butësisht të gjitha llojet e kokës, sado i ndjeshëm. • Ndihmon flokët të rimarrin forcën dhe gjallërinë e tyre. • Siguron butësi, shkëlqim dhe butësi. Me aromë delikate, Shampo Ultra Soft Ecophane Biorga është…
  • Përzgjidhni mundësi
 • Hyeseke Biorga 3 in 1 Dry Oil Spf 30+ Spray
 • Hyeseke Biorga Spf 50+ Spray
 • Hyseke Biorga Spf 50+ Face Oily Skin
 • Hyseke Biorga Spf 50+ Face Sensitive Skin
 • Mycogel Biorga Foaming Cleansing Gel
  • Mycogel Biorga Foaming Cleansing Gel
  • Mycogel Biorga Foaming Cleansing Gel
  • 7.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Mycogel Foaming është një xhel i rekomanduar për të pastruar fytyrën, trupin, skalpin e kokës tek lëkurat e ndjeshme të prirura ndaj acarimeve. Formula e saj me bazë pastrimi të butë pastron butësisht lëkurën duke respektuar ekuilibrin e saj dhe pa u tharë. Ajo përmban zink, bakër, vaj melaleuca, duke kufizuar përhapjen e mikroorganizmave përgjegjës për irritimet dhe lehtësimin e…
  • Përzgjidhni mundësi
 • Natural Retinol Cream
  • Natural Retinol Cream
  • Natural Retinol Cream
  • 13.00
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Krem cilësor natyral që hidraton, rigjeneron dhe mbron lëkurën. Përmban antioksidantë që ndihmojnë të ngadalësojnë procesin e plakjes, duke eliminuar radikalet e lira. Përmbajtja natyrore e kombinuar me ekstrakte bimore, është e rëndësishme për t'i dhënë lëkurës freski, një jetë të shëndetshme, të re dhe të tonifikuar.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Sebophane Biorga Oil Controll Shampo
  • Sebophane Biorga Oil Controll Shampo
  • Sebophane Biorga Oil Controll Shampo
  • 12.00
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Sebophane Shampoo Oil Control është një shampon i cili përdoret për higjienën e flokëve për përdorim të shpeshtë, veçanërisht i indikuar për flokë të yndyrshëm, të rënda dhe pa shkëlqim. Me një strukturë të lëmuar dhe me aromë të këndshme, eliminon sebumin e tepërt dhe ndihmon në kontrollimin e prodhimit të tij, për flokë me një pamje të pastër dhe…
  • Përzgjidhni mundësi
 • Vitamin C Cream
  • Vitamin C Cream
  • Vitamin C Cream
  • 11.00
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Ka efekt në zbutjen e lëkurës duke e bërë atë më fleksibile. Hidraton lëkurën, prandaj përdoret për trajtimin e lëkurës së thatë kronike, si dhe për qarjet e lëkurës qe krijohen nga të ftohtit gjatë stinës së dimrit. Për regjenerimin e lëkurës. Redukton hiperpigmentimin. Mbron lëkurën nga radikalet e lira, është antioksidant i fuqishëm
  • Përzgjidhni mundësi