Filtro Produktet

Kategoria

Qëllimi

Brendet

Qmimi

 • Lactisa B Complex
  • Lactisa B Complex
  • Lactisa B Complex
  • 6.00
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • LACTISA B KOMPLEKSA është suplement dietal i bazuar në fermentet e ushqimit, Inulin dhe Vitaminat B. Fermentet e ushqimit dhe Inulina favorizojnë balansin e florës intestinale. Vitaminat B6, B12 dhe acidi folik kontribuojnë në funksionin normal të sistemit imunitar.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Magnez Cps
  • Magnez Cps
  • Magnez Cps
  • 4.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • MAGNEZI është shtesë dietetike e bazuar në magnez, vitaminë B1 dhe B6. Magnezi ndihmon në zvogëlimin e lodhjes dhe kontribuon në ruajtjen e shëndetshme të eshtrave dhe dhëmbëve. Për më tepër, magnezi kontribuon në funksionimin e duhur të sistemit nervor, metabolizmin e energjisë dhe funksionimin e muskujve.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Magnez granula
  • Magnez granula
  • Magnez granula
  • 3.00
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • MAGNEZ është shtesë dietetike e bazuar në magnez, vitaminë B1 dhe B6. Magnezi ndihmon në zvogëlimin e lodhjes dhe kontribuon në ruajtjen e shëndetshme të eshtrave dhe dhëmbëve. Për më tepër, magnezi kontribuon në funksionimin e duhur të sistemit nervor, metabolizmin e energjisë dhe funksionimin e muskujve.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Magnez granula
  • Magnez granula
  • Magnez granula
  • Vlerësuar me 0 nga 5
  • MAGNEZ është shtesë dietetike e bazuar në magnez, vitaminë B1 dhe B6. Magnezi ndihmon në zvogëlimin e lodhjes dhe kontribuon në ruajtjen e shëndetshme të eshtrave dhe dhëmbëve. Për më tepër, magnezi kontribuon në funksionimin e duhur të sistemit nervor, metabolizmin e energjisë dhe funksionimin e muskujve.
  • Lexoni më shumë

Kategoria

Qëllimi

Brendet

Qmimi

 • Lactisa B Complex
  • Lactisa B Complex
  • Lactisa B Complex
  • 6.00
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • LACTISA B KOMPLEKSA është suplement dietal i bazuar në fermentet e ushqimit, Inulin dhe Vitaminat B. Fermentet e ushqimit dhe Inulina favorizojnë balansin e florës intestinale. Vitaminat B6, B12 dhe acidi folik kontribuojnë në funksionin normal të sistemit imunitar.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Magnez Cps
  • Magnez Cps
  • Magnez Cps
  • 4.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • MAGNEZI është shtesë dietetike e bazuar në magnez, vitaminë B1 dhe B6. Magnezi ndihmon në zvogëlimin e lodhjes dhe kontribuon në ruajtjen e shëndetshme të eshtrave dhe dhëmbëve. Për më tepër, magnezi kontribuon në funksionimin e duhur të sistemit nervor, metabolizmin e energjisë dhe funksionimin e muskujve.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Magnez granula
  • Magnez granula
  • Magnez granula
  • 3.00
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • MAGNEZ është shtesë dietetike e bazuar në magnez, vitaminë B1 dhe B6. Magnezi ndihmon në zvogëlimin e lodhjes dhe kontribuon në ruajtjen e shëndetshme të eshtrave dhe dhëmbëve. Për më tepër, magnezi kontribuon në funksionimin e duhur të sistemit nervor, metabolizmin e energjisë dhe funksionimin e muskujve.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Magnez granula
  • Magnez granula
  • Magnez granula
  • Vlerësuar me 0 nga 5
  • MAGNEZ është shtesë dietetike e bazuar në magnez, vitaminë B1 dhe B6. Magnezi ndihmon në zvogëlimin e lodhjes dhe kontribuon në ruajtjen e shëndetshme të eshtrave dhe dhëmbëve. Për më tepër, magnezi kontribuon në funksionimin e duhur të sistemit nervor, metabolizmin e energjisë dhe funksionimin e muskujve.
  • Lexoni më shumë