Filtro Produktet

Kategoria

Qëllimi

Brendet

Qmimi

 • Ellova
  • Ellova
  • Ellova
  • 18.90
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • EllOva është një shtesë ushqyese që mundëson marrjes e dozës ditore të rekomanduar të Mio-inositolit dhe acidit folik për të përgatitur trupin tuaj për një konceptim të shëndetshëm.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Foliod
  • Foliod
  • Foliod
  • 4.90
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Foliod përdoret për parandalimin e mungesës së jodit dhe acidit folik te femrat që planifikojnë shtatëzani. Përdorimi i Foliod do të ndihmojë edhe në plotësimin e nevojave të rritura për jod dhe acid folik gjatë shtatëzanisë dhe laktacionit.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Fortiks
  • Fortiks
  • Fortiks
  • 4.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • FORTIX zvogëlon mundësinë e mungesës së hekurit dhe vitaminës C, dhe kështu shfaqjen e anemisë në shtatëzani, sëmundjeve kronike, humbjes masive të gjakut gjatë ciklit menstrual dhe të tjera.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Hallsept Spray
  • Hallsept Spray
  • Hallsept Spray
  • 3.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • HALLSEPT për gojë dhe fyt rekomandohet në dhimbje të fytit, për shkak të vetive të tij antibakteriale dhe antifungale, vepron si antiseptik, zvogëlon dhimbjen gjatë gëlltitjes dhe lehtëson frymëmarrjen. HALLSEPT përdoret gjithashtu në raste të aromës së pakëndshme të gojës.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Imuniks
  • Imuniks
  • Imuniks
  • 6.60
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Imunix përfaqëson një kombinim të pluhurit të spirulinës dhe majës së birrës pasuruar me selen. Përdoret për të forcuar sistemin imunitar, për të plotësuar nevojat e rritura të trupit për vitamina dhe minerale dhe kompenzon mungesën e tyre në ushqim.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Sniztop
  • Sniztop
  • Sniztop
  • ,
  • 8.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • SniZtop® është një shtesë natyrore dietike që përmban ovomukoide, proteina specifike 100% me burim natyral, që derivojnë nga albumina e gjetur tek vezët e thëllëzës, dhe zinku, një lëndë ushqyese që kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar. SniZtop® ju ndihmon të përballeni me agresione sezonale falë formulës së saj tij natyrale dhe të provuar klinikisht.
  • Përzgjidhni mundësi

Kategoria

Qëllimi

Brendet

Qmimi

 • Ellova
  • Ellova
  • Ellova
  • 18.90
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • EllOva është një shtesë ushqyese që mundëson marrjes e dozës ditore të rekomanduar të Mio-inositolit dhe acidit folik për të përgatitur trupin tuaj për një konceptim të shëndetshëm.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Foliod
  • Foliod
  • Foliod
  • 4.90
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Foliod përdoret për parandalimin e mungesës së jodit dhe acidit folik te femrat që planifikojnë shtatëzani. Përdorimi i Foliod do të ndihmojë edhe në plotësimin e nevojave të rritura për jod dhe acid folik gjatë shtatëzanisë dhe laktacionit.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Fortiks
  • Fortiks
  • Fortiks
  • 4.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • FORTIX zvogëlon mundësinë e mungesës së hekurit dhe vitaminës C, dhe kështu shfaqjen e anemisë në shtatëzani, sëmundjeve kronike, humbjes masive të gjakut gjatë ciklit menstrual dhe të tjera.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Hallsept Spray
  • Hallsept Spray
  • Hallsept Spray
  • 3.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • HALLSEPT për gojë dhe fyt rekomandohet në dhimbje të fytit, për shkak të vetive të tij antibakteriale dhe antifungale, vepron si antiseptik, zvogëlon dhimbjen gjatë gëlltitjes dhe lehtëson frymëmarrjen. HALLSEPT përdoret gjithashtu në raste të aromës së pakëndshme të gojës.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Imuniks
  • Imuniks
  • Imuniks
  • 6.60
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Imunix përfaqëson një kombinim të pluhurit të spirulinës dhe majës së birrës pasuruar me selen. Përdoret për të forcuar sistemin imunitar, për të plotësuar nevojat e rritura të trupit për vitamina dhe minerale dhe kompenzon mungesën e tyre në ushqim.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Sniztop
  • Sniztop
  • Sniztop
  • ,
  • 8.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • SniZtop® është një shtesë natyrore dietike që përmban ovomukoide, proteina specifike 100% me burim natyral, që derivojnë nga albumina e gjetur tek vezët e thëllëzës, dhe zinku, një lëndë ushqyese që kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar. SniZtop® ju ndihmon të përballeni me agresione sezonale falë formulës së saj tij natyrale dhe të provuar klinikisht.
  • Përzgjidhni mundësi