Filtro Produktet

Kategoria

Qëllimi

Brendet

Qmimi

 • Artroveron 5in1
  • Artroveron 5in1
  • Artroveron 5in1
  • 10.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Artroveron® 5in1 COMPLEX ME OMEGA-3 kombinon 5 përbërës që janë të nevojshëm për mirëmbajtjen e funksionit të nyjeve - përmirëson lëvizjen dhe fleksibilitetin e tyre, rikthen membranën synoviale, zvogëlon proceset e inflamacionit, aktivizon rigjenerimin e nyjeve dhe ka aftësinë të mbajë lëngun në indin e kërcit, i cili siguron efekt të mirë amortizues.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Artroveron Plus
  • Artroveron Plus
  • Artroveron Plus
  • 10.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Artroveron® Plus kombinon 6 përbërës që janë të nevojshëm për mirëmbajtjen e funksionit të nyjeve - përmirëson lëvizjen dhe fleksibilitetin e tyre, rikthen membranën synoviale, zvogëlon proceset e inflamacionit, aktivizon rigjenerimin e nyjeve dhe ka aftësinë të mbajë lëngun në indin e kërcit, i cili siguron efekt të mirë amortizues.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Artroveron With Rosehip
  • Artroveron With Rosehip
  • Artroveron With Rosehip
  • 10.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Artroveron® me Rosehip kontribuon në forcën e nyejve dhe ndihmon në ruajtjen e elasticitetit të kërcit. Veçanërisht i përshtatshëm për njerëzit që ndiejnë ngurtësi, siklet dhe dhimbje që kufizojnë lëvizjet e përditshme.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Calzidan K2
 • Focumax
  • Focumax
  • Focumax
  • 9.00
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Focumax përmban një kompleks karotenoidesh (lutein dhe zeaksantin), aminoacidesh (taurinë) dhe mineralesh. Vitamina A dhe zinku ndihmojnë në ruajtjen e shikimit normal, përveç kësaj zinku ndihmon në mbajtjen e metabolizmit normal të vitaminës A. Vitamina C ndihmon në rikthimin e formës së zvogëluar të vitaminës E.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Folimara
  • Folimara
  • Folimara
  • 11.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Folimara është një kompleks shtesë i mineraleve dhe vitaminave. Marrja shtesë e acidit folik rrit statusin e folatit të nënës. Statusi i ulët i folatit të nënës është një faktor rreziku në zhvillimin e defekteve të tubit nervor në fetusin në zhvillim. Vitamina B6 kontribuon në rregullimin e aktivitetit hormonal dhe formimin normal të qelizave të gjakut. Vitamina B6 dhe…
  • Përzgjidhni mundësi
 • Folinex
  • Folinex
  • Folinex
  • 11.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Folinex është një burim i vitaminës B12 dhe acidit folik, i cili kontribuon në funksionet normale fiziologjike dhe sistemin normal imunitar, si dhe ndihmon në zvogëlimin e lodhjes dhe plogështisë. Vitamina B12 kontribuon në funksionimin normal të sistemit nervor.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Hepanex
  • Hepanex
  • Hepanex
  • 10.70
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Hepanex është një kombinim i bimëve natyrore që janë destinuar për t'u përdorur gjatë periudhave të ngarkesës së mëlçisë. Hepanex ndihmon në riparimin e qelizave të mëlçisë të dëmtuara nga substanca të ndryshme toksike, forcon membranat e qelizave të mëlçisë dhe rrit sintezën e proteinave hepatocitare, duke nxitur kështu rigjenerimin e qelizave të mëlçisë. Përveç kësaj, ky produkt promovon rrjedhjen…
  • Përzgjidhni mundësi
 • Hepastrong Amino
  • Hepastrong Amino
  • Hepastrong Amino
  • 11.80
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Hepastrong Amino ndihmon mëlçinë të përpunojë yndyrat në mënyrë që ato të mos grumbullohen brenda dhe rreth mëlçisë dhe të ruajë funksionimin normal të mëlçisë. Hepastrong Amino gjithashtu zvogëlon inflamacionin brenda qelizave të mëlçisë dhe mbron mëlçinë nga dëmtimet e mundshme.
  • Përzgjidhni mundësi

Kategoria

Qëllimi

Brendet

Qmimi

 • Artroveron 5in1
  • Artroveron 5in1
  • Artroveron 5in1
  • 10.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Artroveron® 5in1 COMPLEX ME OMEGA-3 kombinon 5 përbërës që janë të nevojshëm për mirëmbajtjen e funksionit të nyjeve - përmirëson lëvizjen dhe fleksibilitetin e tyre, rikthen membranën synoviale, zvogëlon proceset e inflamacionit, aktivizon rigjenerimin e nyjeve dhe ka aftësinë të mbajë lëngun në indin e kërcit, i cili siguron efekt të mirë amortizues.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Artroveron Plus
  • Artroveron Plus
  • Artroveron Plus
  • 10.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Artroveron® Plus kombinon 6 përbërës që janë të nevojshëm për mirëmbajtjen e funksionit të nyjeve - përmirëson lëvizjen dhe fleksibilitetin e tyre, rikthen membranën synoviale, zvogëlon proceset e inflamacionit, aktivizon rigjenerimin e nyjeve dhe ka aftësinë të mbajë lëngun në indin e kërcit, i cili siguron efekt të mirë amortizues.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Artroveron With Rosehip
  • Artroveron With Rosehip
  • Artroveron With Rosehip
  • 10.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Artroveron® me Rosehip kontribuon në forcën e nyejve dhe ndihmon në ruajtjen e elasticitetit të kërcit. Veçanërisht i përshtatshëm për njerëzit që ndiejnë ngurtësi, siklet dhe dhimbje që kufizojnë lëvizjet e përditshme.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Calzidan K2
 • Focumax
  • Focumax
  • Focumax
  • 9.00
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Focumax përmban një kompleks karotenoidesh (lutein dhe zeaksantin), aminoacidesh (taurinë) dhe mineralesh. Vitamina A dhe zinku ndihmojnë në ruajtjen e shikimit normal, përveç kësaj zinku ndihmon në mbajtjen e metabolizmit normal të vitaminës A. Vitamina C ndihmon në rikthimin e formës së zvogëluar të vitaminës E.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Folimara
  • Folimara
  • Folimara
  • 11.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Folimara është një kompleks shtesë i mineraleve dhe vitaminave. Marrja shtesë e acidit folik rrit statusin e folatit të nënës. Statusi i ulët i folatit të nënës është një faktor rreziku në zhvillimin e defekteve të tubit nervor në fetusin në zhvillim. Vitamina B6 kontribuon në rregullimin e aktivitetit hormonal dhe formimin normal të qelizave të gjakut. Vitamina B6 dhe…
  • Përzgjidhni mundësi
 • Folinex
  • Folinex
  • Folinex
  • 11.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Folinex është një burim i vitaminës B12 dhe acidit folik, i cili kontribuon në funksionet normale fiziologjike dhe sistemin normal imunitar, si dhe ndihmon në zvogëlimin e lodhjes dhe plogështisë. Vitamina B12 kontribuon në funksionimin normal të sistemit nervor.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Hepanex
  • Hepanex
  • Hepanex
  • 10.70
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Hepanex është një kombinim i bimëve natyrore që janë destinuar për t'u përdorur gjatë periudhave të ngarkesës së mëlçisë. Hepanex ndihmon në riparimin e qelizave të mëlçisë të dëmtuara nga substanca të ndryshme toksike, forcon membranat e qelizave të mëlçisë dhe rrit sintezën e proteinave hepatocitare, duke nxitur kështu rigjenerimin e qelizave të mëlçisë. Përveç kësaj, ky produkt promovon rrjedhjen…
  • Përzgjidhni mundësi
 • Hepastrong Amino
  • Hepastrong Amino
  • Hepastrong Amino
  • 11.80
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Hepastrong Amino ndihmon mëlçinë të përpunojë yndyrat në mënyrë që ato të mos grumbullohen brenda dhe rreth mëlçisë dhe të ruajë funksionimin normal të mëlçisë. Hepastrong Amino gjithashtu zvogëlon inflamacionin brenda qelizave të mëlçisë dhe mbron mëlçinë nga dëmtimet e mundshme.
  • Përzgjidhni mundësi