Filtro Produktet

Kategoria

Qëllimi

Brendet

Qmimi

 • Athomer Hypertonic Spray
  • Athomer Hypertonic Spray
  • Athomer Hypertonic Spray
  • 4.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Tretësirë sterile hipertonike e ujit të detit që përmban 2.5% klorur natriumi (NaCl), për pastrimin dhe dekongjestionin e kaviteteve të hundës. Rekomandohet për ata që vuajnë nga sinusiti kronik, riniti alergjik ose riniti farmaceutik të shkaktuar nga përdorimi i zgjatur i ilaçeve të ndryshme dekongjestive. Mbron dhe parandalon rinitin, faringitin, otitin, problemet e frymëmarrjes dhe infeksione të tjera otorinolaringologjie (ORL).
  • Përzgjidhni mundësi
 • Athomer Mint & Eucalyptus Mini Spray
  • Athomer Mint & Eucalyptus Mini Spray
  • Athomer Mint & Eucalyptus Mini Spray
  • 5.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Solucion steril izotonik i ujit të detit me vajra esencialë të Eukalipt dhe ekstraktit natyral të mentës, për pastrimin dhe hidratimin e kaviteteve të hundës. Lehtëson bllokimin e hundës, ndërsa parandalon infeksionet e frymëmarrjes dhe ndihmon në trajtimin e ftohjes.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Athomer Mint & Eucalyptus Spray
  • Athomer Mint & Eucalyptus Spray
  • Athomer Mint & Eucalyptus Spray
  • 3.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Solucion steril izotonik i ujit të detit me vajra esencialë të Eukalipt dhe ekstraktit natyral të mentës, për pastrimin dhe hidratimin e kaviteteve të hundës. Lehtëson bllokimin e hundës, ndërsa parandalon infeksionet e frymëmarrjes dhe ndihmon në trajtimin e ftohjes.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Athomer Moisturizing & Care Baby Spray
  • Athomer Moisturizing & Care Baby Spray
  • Athomer Moisturizing & Care Baby Spray
  • 4.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Solucion steril izotonik i ujit të detit për pastrimin, hidratimin dhe dekongjestionin e kaviteteve të hundës. Heq mukusin e akumuluar, hidraton zgavrat e hundës dhe e bën më të lehtë frymëmarrjen. Mund të përdoret gjithashtu për trajtimin parandalues të bllokimit të hundës të shkaktuar nga faktorë mjedisorë siç janë ndotësit, pluhuri dhe ajri i thatë nga nxehtësia ose kondicionimi i…
  • Përzgjidhni mundësi
 • Athomer Moisturizing & Care Mini Spray
  • Athomer Moisturizing & Care Mini Spray
  • Athomer Moisturizing & Care Mini Spray
  • 3.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Solucion steril izotonik i ujit të detit për pastrimin, hidratimin dhe dekongjestionin e kaviteteve të hundës. Heq mukusin e akumuluar, hidraton zgavrat e hundës dhe e bën më të lehtë frymëmarrjen. Mund të përdoret gjithashtu për trajtimin parandalues të bllokimit të hundës të shkaktuar nga faktorë mjedisorë siç janë ndotësit, pluhuri dhe ajri i thatë nga nxehtësia ose kondicionimi i…
  • Përzgjidhni mundësi
 • Athomer Moisturizing & Care Spray
  • Athomer Moisturizing & Care Spray
  • Athomer Moisturizing & Care Spray
  • 5.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Solucion steril izotonik i ujit të detit për pastrimin, hidratimin dhe dekongjestionin e kaviteteve të hundës. Heq mukusin e akumuluar, hidraton zgavrat e hundës dhe e bën më të lehtë frymëmarrjen. Mund të përdoret gjithashtu për trajtimin parandalues të bllokimit të hundës të shkaktuar nga faktorë mjedisorë siç janë ndotësit, pluhuri dhe ajri i thatë nga nxehtësia ose kondicionimi i…
  • Përzgjidhni mundësi
 • Athomer Propilis Baby Spray
  • Athomer Propilis Baby Spray
  • Athomer Propilis Baby Spray
  • 4.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Solucion steril izotonik i ujit të detit me ekstrakt të titruar Propolisi, për pastrimin, hidratimin, dekongjestionin e kaviteteve të hundës dhe kujdesin post-kirurgjikal të hundës. Heq mukusin e akumuluar, hidraton mukozën e hundës dhe e bën më të lehtë frymëmarrjen.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Athomer Propilis Mini Spray
  • Athomer Propilis Mini Spray
  • Athomer Propilis Mini Spray
  • 3.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Solucion steril izotonik i ujit të detit me ekstrakt të titruar Propolisi, për pastrimin, hidratimin, dekongjestionin e kaviteteve të hundës dhe kujdesin post-kirurgjikal të hundës. Heq mukusin e akumuluar, hidraton mukozën e hundës dhe e bën më të lehtë frymëmarrjen.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Athomer Propilis Spray
  • Athomer Propilis Spray
  • Athomer Propilis Spray
  • 5.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Solucion steril izotonik i ujit të detit me ekstrakt të titruar Propolisi, për pastrimin, hidratimin, dekongjestionin e kaviteteve të hundës dhe kujdesin post-kirurgjikal të hundës. Heq mukusin e akumuluar, hidraton mukozën e hundës dhe e bën më të lehtë frymëmarrjen.
  • Përzgjidhni mundësi

Kategoria

Qëllimi

Brendet

Qmimi

 • Athomer Hypertonic Spray
  • Athomer Hypertonic Spray
  • Athomer Hypertonic Spray
  • 4.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Tretësirë sterile hipertonike e ujit të detit që përmban 2.5% klorur natriumi (NaCl), për pastrimin dhe dekongjestionin e kaviteteve të hundës. Rekomandohet për ata që vuajnë nga sinusiti kronik, riniti alergjik ose riniti farmaceutik të shkaktuar nga përdorimi i zgjatur i ilaçeve të ndryshme dekongjestive. Mbron dhe parandalon rinitin, faringitin, otitin, problemet e frymëmarrjes dhe infeksione të tjera otorinolaringologjie (ORL).
  • Përzgjidhni mundësi
 • Athomer Mint & Eucalyptus Mini Spray
  • Athomer Mint & Eucalyptus Mini Spray
  • Athomer Mint & Eucalyptus Mini Spray
  • 5.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Solucion steril izotonik i ujit të detit me vajra esencialë të Eukalipt dhe ekstraktit natyral të mentës, për pastrimin dhe hidratimin e kaviteteve të hundës. Lehtëson bllokimin e hundës, ndërsa parandalon infeksionet e frymëmarrjes dhe ndihmon në trajtimin e ftohjes.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Athomer Mint & Eucalyptus Spray
  • Athomer Mint & Eucalyptus Spray
  • Athomer Mint & Eucalyptus Spray
  • 3.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Solucion steril izotonik i ujit të detit me vajra esencialë të Eukalipt dhe ekstraktit natyral të mentës, për pastrimin dhe hidratimin e kaviteteve të hundës. Lehtëson bllokimin e hundës, ndërsa parandalon infeksionet e frymëmarrjes dhe ndihmon në trajtimin e ftohjes.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Athomer Moisturizing & Care Baby Spray
  • Athomer Moisturizing & Care Baby Spray
  • Athomer Moisturizing & Care Baby Spray
  • 4.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Solucion steril izotonik i ujit të detit për pastrimin, hidratimin dhe dekongjestionin e kaviteteve të hundës. Heq mukusin e akumuluar, hidraton zgavrat e hundës dhe e bën më të lehtë frymëmarrjen. Mund të përdoret gjithashtu për trajtimin parandalues të bllokimit të hundës të shkaktuar nga faktorë mjedisorë siç janë ndotësit, pluhuri dhe ajri i thatë nga nxehtësia ose kondicionimi i…
  • Përzgjidhni mundësi
 • Athomer Moisturizing & Care Mini Spray
  • Athomer Moisturizing & Care Mini Spray
  • Athomer Moisturizing & Care Mini Spray
  • 3.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Solucion steril izotonik i ujit të detit për pastrimin, hidratimin dhe dekongjestionin e kaviteteve të hundës. Heq mukusin e akumuluar, hidraton zgavrat e hundës dhe e bën më të lehtë frymëmarrjen. Mund të përdoret gjithashtu për trajtimin parandalues të bllokimit të hundës të shkaktuar nga faktorë mjedisorë siç janë ndotësit, pluhuri dhe ajri i thatë nga nxehtësia ose kondicionimi i…
  • Përzgjidhni mundësi
 • Athomer Moisturizing & Care Spray
  • Athomer Moisturizing & Care Spray
  • Athomer Moisturizing & Care Spray
  • 5.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Solucion steril izotonik i ujit të detit për pastrimin, hidratimin dhe dekongjestionin e kaviteteve të hundës. Heq mukusin e akumuluar, hidraton zgavrat e hundës dhe e bën më të lehtë frymëmarrjen. Mund të përdoret gjithashtu për trajtimin parandalues të bllokimit të hundës të shkaktuar nga faktorë mjedisorë siç janë ndotësit, pluhuri dhe ajri i thatë nga nxehtësia ose kondicionimi i…
  • Përzgjidhni mundësi
 • Athomer Propilis Baby Spray
  • Athomer Propilis Baby Spray
  • Athomer Propilis Baby Spray
  • 4.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Solucion steril izotonik i ujit të detit me ekstrakt të titruar Propolisi, për pastrimin, hidratimin, dekongjestionin e kaviteteve të hundës dhe kujdesin post-kirurgjikal të hundës. Heq mukusin e akumuluar, hidraton mukozën e hundës dhe e bën më të lehtë frymëmarrjen.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Athomer Propilis Mini Spray
  • Athomer Propilis Mini Spray
  • Athomer Propilis Mini Spray
  • 3.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Solucion steril izotonik i ujit të detit me ekstrakt të titruar Propolisi, për pastrimin, hidratimin, dekongjestionin e kaviteteve të hundës dhe kujdesin post-kirurgjikal të hundës. Heq mukusin e akumuluar, hidraton mukozën e hundës dhe e bën më të lehtë frymëmarrjen.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Athomer Propilis Spray
  • Athomer Propilis Spray
  • Athomer Propilis Spray
  • 5.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Solucion steril izotonik i ujit të detit me ekstrakt të titruar Propolisi, për pastrimin, hidratimin, dekongjestionin e kaviteteve të hundës dhe kujdesin post-kirurgjikal të hundës. Heq mukusin e akumuluar, hidraton mukozën e hundës dhe e bën më të lehtë frymëmarrjen.
  • Përzgjidhni mundësi