• Omega 3-6-9
  • Omega 3-6-9
  • Omega 3-6-9
  • 7.80
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Omega 3-6-9 siguron një përzierje të fuqishme të acideve yndyrore komplekse Omega 3, Omega 6 dhe Omega 9 të nevojshme për rregullimin metabolik dhe mbështetjen strukturore. Omega 3-6-9 do t'ju ndihmojë të mbani një trup dhe tru të shëndetshëm. Omega 3-6-9 mbështet shëndetin dhe funksionimin e një shumëllojshmërie organesh dhe sistemesh duke përfshirë ato të zemrës, nyejve dhe lëkurës.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Pregnancy Plus
 • Probiotic Lactio
  • Probiotic Lactio
  • Probiotic Lactio
  • 4.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Probiotikët definohen si : mikroorganizma të gjallë që kur administrohen në sasi adekuate japin një përmirësim shëndetësor tek pacientët. Përdorimi i bakterieve të acidit laktik jep shumë benefite mjekësore të njohura. Ato mund të përmirësojnë tretjen e laktozës, të luajnë një rol në parandalimin dhe trajtimin e diarresë dhe të veprojnë në sistemin imunitar duke e ndihmuar trupin të luftojë…
  • Përzgjidhni mundësi
 • Prolacto Acidophilus
 • Resveratrol
  • Resveratrol
  • Resveratrol
  • 18.00
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • • Resveratroli është antioksidues me cilësi të lartë nga barishtja kineze Polygonum cuspidatum. • Mbështet jetëgjatësinë qelizore dhe shëndetin e zemrës. • Jep një përqendrim të lartë të resveratrolit - deri në 1,250 herë më shumë se një gotë mesatare e verës së kuqe.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Saw Palmeto
 • Selenium
 • Selenium 200mcg
  • Selenium 200mcg
  • Selenium 200mcg
  • 3.60
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Forconi mbrojtjen antioksiduese të trupit tuaj me Seleniumin e Kompleksuar Swanson Albion! Seleni kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar, funksionin normal të tiroides, spermatogjenezën normale, mirëmbajtjen e flokëve dhe thonjve normalë. Kjo formulë unike është e kombinuar me aminoacide për absorbim më të mirë.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Sleep Essentials
  • Sleep Essentials
  • Sleep Essentials
  • 7.00
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Efekti terapeutik: - Çrregullimet e gjumit, - Pamundësia për të fjetur (insomnia), - Përdoret edhe për njerëzit të cilët duan të tërhiqen nga varësia nga medikamentet, - Për gjendjet anksioze, stresi, përfshirë edhe astmën nervore, gjendjet histerike, hipohondria, kokëdhembjet, migrena, shqetësimet në stomak, - Për qetësimin e dhimbjeve të muskujve dhe nyejve.
  • Përzgjidhni mundësi
Filtro Produktet

 • Omega 3-6-9
  • Omega 3-6-9
  • Omega 3-6-9
  • 7.80
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Omega 3-6-9 siguron një përzierje të fuqishme të acideve yndyrore komplekse Omega 3, Omega 6 dhe Omega 9 të nevojshme për rregullimin metabolik dhe mbështetjen strukturore. Omega 3-6-9 do t'ju ndihmojë të mbani një trup dhe tru të shëndetshëm. Omega 3-6-9 mbështet shëndetin dhe funksionimin e një shumëllojshmërie organesh dhe sistemesh duke përfshirë ato të zemrës, nyejve dhe lëkurës.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Pregnancy Plus
 • Probiotic Lactio
  • Probiotic Lactio
  • Probiotic Lactio
  • 4.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Probiotikët definohen si : mikroorganizma të gjallë që kur administrohen në sasi adekuate japin një përmirësim shëndetësor tek pacientët. Përdorimi i bakterieve të acidit laktik jep shumë benefite mjekësore të njohura. Ato mund të përmirësojnë tretjen e laktozës, të luajnë një rol në parandalimin dhe trajtimin e diarresë dhe të veprojnë në sistemin imunitar duke e ndihmuar trupin të luftojë…
  • Përzgjidhni mundësi
 • Prolacto Acidophilus
 • Resveratrol
  • Resveratrol
  • Resveratrol
  • 18.00
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • • Resveratroli është antioksidues me cilësi të lartë nga barishtja kineze Polygonum cuspidatum. • Mbështet jetëgjatësinë qelizore dhe shëndetin e zemrës. • Jep një përqendrim të lartë të resveratrolit - deri në 1,250 herë më shumë se një gotë mesatare e verës së kuqe.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Saw Palmeto
 • Selenium
 • Selenium 200mcg
  • Selenium 200mcg
  • Selenium 200mcg
  • 3.60
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Forconi mbrojtjen antioksiduese të trupit tuaj me Seleniumin e Kompleksuar Swanson Albion! Seleni kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar, funksionin normal të tiroides, spermatogjenezën normale, mirëmbajtjen e flokëve dhe thonjve normalë. Kjo formulë unike është e kombinuar me aminoacide për absorbim më të mirë.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Sleep Essentials
  • Sleep Essentials
  • Sleep Essentials
  • 7.00
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Efekti terapeutik: - Çrregullimet e gjumit, - Pamundësia për të fjetur (insomnia), - Përdoret edhe për njerëzit të cilët duan të tërhiqen nga varësia nga medikamentet, - Për gjendjet anksioze, stresi, përfshirë edhe astmën nervore, gjendjet histerike, hipohondria, kokëdhembjet, migrena, shqetësimet në stomak, - Për qetësimin e dhimbjeve të muskujve dhe nyejve.
  • Përzgjidhni mundësi