• Uvae Ursi Leaf
  • Uvae Ursi Leaf
  • Uvae Ursi Leaf
  • 8.90
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • E njohur gjithashtu si bearberry, Swanson Uva Ursi është një burim ekonomik i mbështetjes për shëndetin e veshkave dhe traktit urinar. Absorbohet shpejtë në stomak dhe më pas konvertohet në substancë antimikrobakteriale, astringjente dhe me aftësi dezinfektuese. Gjatë urinimit ndikon në mukozën e traktit urinar, për të lehtësuar irritimin, lufton infeksionin, nxjerr bakteriet jashtë duke promovuar e urinimin shpeshtë.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Vitamin B Complex
  • Vitamin B Complex
  • Vitamin B Complex
  • Prej: 2.90

   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Vitaminat B luajnë një rol thelbësor në ruajtjen e shëndetit të mirë dhe performancës optimale duke ndihmuar në metabolizimin e ushqimit dhe kthimin e tij në energji. Një përzierje e Vitaminave B ndihmon në mbështetjen e prodhimit të energjisë dhe metabolizmit të qelizave, si dhe ndihmon në mirëmbajtjen e një sistemi nervor të shëndetshëm.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Vitamin C
  • Vitamin C
  • Vitamin C
  • 3.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Vitamina C kontribuon në formimin normal të kolagjenit për funksionin normal të enëve të gjakut, formimin normal të kolagjenit për funksionimin normal të eshtrave dhe lëkurës. Gjithashtu kontribuon në metabolizmin normal të energjisë, në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ dhe luan një rol të rëndësishëm në sistemin imunitar duke rritur rezistencën ndaj infeksioneve.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Vitamin D Complex
  • Vitamin D Complex
  • Vitamin D Complex
  • 6.80
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Vitamina D-2 dhe D-3 në një kapsulë me përmbajtje prej 1000 IU të dy vitaminave për tu siguruar që organizmi të merr sasinë e mjaftueshme të kësaj vitamine të rëndësishme. Mungesa e vitaminës është e shpeshtë në të gjitha grup moshat. Mungesa e kësaj vitamine në organizëm sjell komplikime në shëndet pasi që kjo vitaminë përfshihet në shumë procese në…
  • Përzgjidhni mundësi
 • Vitamin D3
  • Vitamin D3
  • Vitamin D3
  • Prej: 3.50

   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Vitamina D kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar dhe muskujve, në ruajtjen e eshtrave dhe dhëmbëve në kushte normale, mbështetjen e funksionit të sistemit kardiovaskular dhe nervor dhe gjithashtu në thithjen dhe përdorimin normal të kalciumit dhe fosforit.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Vitamin D3
  • Vitamin D3
  • Vitamin D3
  • 5.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Vitamina D kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar dhe muskujve, në ruajtjen e eshtrave dhe dhëmbëve në kushte normale dhe gjithashtu në thithjen dhe përdorimin normal të kalciumit dhe fosforit.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Vitamin K2
  • Vitamin K2
  • Vitamin K2
  • Prej: 7.50

   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Vitamina K është e njohur mirë për rolin e saj në sintezën e një numri faktorësh të koagulimit të gjakut. Megjithatë, gjatë viteve të fundit, Vitamina K2 dhe proteinat e saj të varura janë gjetur të luajnë një rol qendror në metabolizmin e kalciumit në të gjithë trupin. Këto proteina të varura nga Vitamina K2 tani dihen të jenë thelbësore…
  • Përzgjidhni mundësi
 • Water Pills
  • Water Pills
  • Water Pills
  • ,
  • 11.00
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Water Pills ju ndihmon të humbni peshë, të balanconi nivelin e ujit në organizëm në nivel të shëndetshëm, të largoni ujin e tepërt nga organizmi dhe të detoksifikoni gjithë trupin. Gjithashtu ndihmon në mbrojtjen e traktit urinar, normalizon qarkullimin e gjakut dhe përmirëson funksionimin e zemrës.
  • Përzgjidhni mundësi
Filtro Produktet

 • Uvae Ursi Leaf
  • Uvae Ursi Leaf
  • Uvae Ursi Leaf
  • 8.90
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • E njohur gjithashtu si bearberry, Swanson Uva Ursi është një burim ekonomik i mbështetjes për shëndetin e veshkave dhe traktit urinar. Absorbohet shpejtë në stomak dhe më pas konvertohet në substancë antimikrobakteriale, astringjente dhe me aftësi dezinfektuese. Gjatë urinimit ndikon në mukozën e traktit urinar, për të lehtësuar irritimin, lufton infeksionin, nxjerr bakteriet jashtë duke promovuar e urinimin shpeshtë.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Vitamin B Complex
  • Vitamin B Complex
  • Vitamin B Complex
  • Prej: 2.90

   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Vitaminat B luajnë një rol thelbësor në ruajtjen e shëndetit të mirë dhe performancës optimale duke ndihmuar në metabolizimin e ushqimit dhe kthimin e tij në energji. Një përzierje e Vitaminave B ndihmon në mbështetjen e prodhimit të energjisë dhe metabolizmit të qelizave, si dhe ndihmon në mirëmbajtjen e një sistemi nervor të shëndetshëm.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Vitamin C
  • Vitamin C
  • Vitamin C
  • 3.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Vitamina C kontribuon në formimin normal të kolagjenit për funksionin normal të enëve të gjakut, formimin normal të kolagjenit për funksionimin normal të eshtrave dhe lëkurës. Gjithashtu kontribuon në metabolizmin normal të energjisë, në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ dhe luan një rol të rëndësishëm në sistemin imunitar duke rritur rezistencën ndaj infeksioneve.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Vitamin D Complex
  • Vitamin D Complex
  • Vitamin D Complex
  • 6.80
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Vitamina D-2 dhe D-3 në një kapsulë me përmbajtje prej 1000 IU të dy vitaminave për tu siguruar që organizmi të merr sasinë e mjaftueshme të kësaj vitamine të rëndësishme. Mungesa e vitaminës është e shpeshtë në të gjitha grup moshat. Mungesa e kësaj vitamine në organizëm sjell komplikime në shëndet pasi që kjo vitaminë përfshihet në shumë procese në…
  • Përzgjidhni mundësi
 • Vitamin D3
  • Vitamin D3
  • Vitamin D3
  • Prej: 3.50

   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Vitamina D kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar dhe muskujve, në ruajtjen e eshtrave dhe dhëmbëve në kushte normale, mbështetjen e funksionit të sistemit kardiovaskular dhe nervor dhe gjithashtu në thithjen dhe përdorimin normal të kalciumit dhe fosforit.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Vitamin D3
  • Vitamin D3
  • Vitamin D3
  • 5.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Vitamina D kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar dhe muskujve, në ruajtjen e eshtrave dhe dhëmbëve në kushte normale dhe gjithashtu në thithjen dhe përdorimin normal të kalciumit dhe fosforit.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Vitamin K2
  • Vitamin K2
  • Vitamin K2
  • Prej: 7.50

   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Vitamina K është e njohur mirë për rolin e saj në sintezën e një numri faktorësh të koagulimit të gjakut. Megjithatë, gjatë viteve të fundit, Vitamina K2 dhe proteinat e saj të varura janë gjetur të luajnë një rol qendror në metabolizmin e kalciumit në të gjithë trupin. Këto proteina të varura nga Vitamina K2 tani dihen të jenë thelbësore…
  • Përzgjidhni mundësi
 • Water Pills
  • Water Pills
  • Water Pills
  • ,
  • 11.00
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Water Pills ju ndihmon të humbni peshë, të balanconi nivelin e ujit në organizëm në nivel të shëndetshëm, të largoni ujin e tepërt nga organizmi dhe të detoksifikoni gjithë trupin. Gjithashtu ndihmon në mbrojtjen e traktit urinar, normalizon qarkullimin e gjakut dhe përmirëson funksionimin e zemrës.
  • Përzgjidhni mundësi