• Slim Weight Loss
  • Slim Weight Loss
  • Slim Weight Loss
  • ,
  • 8.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Guarana promovon metabolizmin e yndyrave dhe ndihmon për të kontrolluar peshën, dhe përdoret për të rritur nivelet e energjisë dhe gjithashtu mbështet qartësinë mendore dhe përqendrimin. Ekstraktet e çajit të gjelbër mbështesin nivelet e kolesterolit Brenda vlerave normale. Ekstraktet e çajit të gjelbër janë një lëndë ushqyese e rëndësishme që rekomandohet gjithashtu për mbështetjen e duhur të nyjeve, shëndetin e…
  • Përzgjidhni mundësi
 • Sniztop
  • Sniztop
  • Sniztop
  • ,
  • 8.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • SniZtop® është një shtesë natyrore dietike që përmban ovomukoide, proteina specifike 100% me burim natyral, që derivojnë nga albumina e gjetur tek vezët e thëllëzës, dhe zinku, një lëndë ushqyese që kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar. SniZtop® ju ndihmon të përballeni me agresione sezonale falë formulës së saj tij natyrale dhe të provuar klinikisht.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Solvitale D + Omega 3
  • Solvitale D + Omega 3
  • Solvitale D + Omega 3
  • 8.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Solvitale® D + Omega-3 përmban vitaminë D3 e cila kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar, kontribuon në shëndetin normal të dhëmbëve dhe muskujve, promovon thithjen normale të kalciumit dhe fosforit, ndihmon në mirëmbajtjen e niveleve normale të kalciumit në gjak. Produkti gjithashtu përmban acide yndyrore Omega-3 që sigurojnë mjedisin vajor që është i nevojshëm për thithjen e vitaminës D3,…
  • Përzgjidhni mundësi
 • Spirulina
  • Spirulina
  • Spirulina
  • 12.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Spirulina është një algë me ngjyrë të gjelbërt në blu, e pasur me mikroushqyesit më të nevojshëm për organizmin e njeriut. Spirulina përmban hekur, proteina, karbohidrate dhe vitamina, magnezium, kalium, dhe mangan, të cilat janë shumë të nevojshme për një organizëm të shëndetshëm. Gjithashtu përmban të gjitha amino-acidet kryesore, që i nevojiten organizmit të njeriut. Alga spirulinë përmban antioksidantë që…
  • Përzgjidhni mundësi
 • Stressnol
  • Stressnol
  • Stressnol
  • 6.20
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Stressnol largon nervozizmin dhe siguron efekt që zgjat 12 orë. Produkti ka cilësi qetësuese dhe aftësi për të relaksuar sistemin nervor qendror dhe grupet e muskujve të lëmuar. Rregullon ekuilibrin e sistemit nervor, stabilitetin mendor, gjendjen shpirtërore dhe cilësinë e gjumit.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Super Stress B Complex + Vitamin C
  • Super Stress B Complex + Vitamin C
  • Super Stress B Complex + Vitamin C
  • 10.90
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Swanson Super Stress B Complex është një kompleks unik që është formuluar posaçërisht për të ndihmuar në rimbushje me lëndë ushqyese që janë më të kërkuara gjatë stresit të lartë. Çdo kapsulë kombinon një furnizim të mirë të vitaminave të kompleksit B me mbrojtjen e fuqishme antioksiduese me potencë të lartë të vitaminës C. .
  • Përzgjidhni mundësi
 • Triple Magnesium Complex
  • Triple Magnesium Complex
  • Triple Magnesium Complex
  • 4.00
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Magnezi është një mineral që mbështet qindra reaksione kimike në trupin tuaj. Në fakt, është përfshirë në më shumë se 600 reaksione në trupin tuaj, duke përfshirë: Krijimi i energjisë: Ndihmon në shndërrimin e ushqimit në energji. Formimi i proteinave: Ndihmon në krijimin e proteinave të reja nga aminoacidet . Mirëmbajtja e gjenit: Ndihmon në krijimin dhe riparimin e ADN-së…
  • Përzgjidhni mundësi
 • Turmeric
  • Turmeric
  • Turmeric
  • 8.00
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Tumeriku apo Shafrani i Indisë mbështet shëndetin e lëkurës dhe shëndetin e nyejve, lëvizjen dhe funksionin fizik të trupit. Po ashtu ofron mbështetje antioksiduese për të neutralizuar radikalet e lira. Formula e plotë e Spektrit përmban përbërës me bazë bimore të pa përpunuar.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Turmeric Cucurmin+ Black Pepper
  • Turmeric Cucurmin+ Black Pepper
  • Turmeric Cucurmin+ Black Pepper
  • ,
  • 8.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Studimet moderne mbështesin përdorimin e tij, duke treguar se mund të ndihmojë në uljen e spazmave të zorrëve dhe gazrave . Piperina është treguar efektive për të rritur aktivitetin e enzimave të tretjes në zorrë, e cila ndihmon trupin tuaj të përpunojë ushqimin më shpejt dhe më lehtë . Për më tepër, vetitë anti-inflamatore të shafranit të Indisë dhe piperit…
  • Përzgjidhni mundësi
Filtro Produktet

 • Slim Weight Loss
  • Slim Weight Loss
  • Slim Weight Loss
  • ,
  • 8.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Guarana promovon metabolizmin e yndyrave dhe ndihmon për të kontrolluar peshën, dhe përdoret për të rritur nivelet e energjisë dhe gjithashtu mbështet qartësinë mendore dhe përqendrimin. Ekstraktet e çajit të gjelbër mbështesin nivelet e kolesterolit Brenda vlerave normale. Ekstraktet e çajit të gjelbër janë një lëndë ushqyese e rëndësishme që rekomandohet gjithashtu për mbështetjen e duhur të nyjeve, shëndetin e…
  • Përzgjidhni mundësi
 • Sniztop
  • Sniztop
  • Sniztop
  • ,
  • 8.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • SniZtop® është një shtesë natyrore dietike që përmban ovomukoide, proteina specifike 100% me burim natyral, që derivojnë nga albumina e gjetur tek vezët e thëllëzës, dhe zinku, një lëndë ushqyese që kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar. SniZtop® ju ndihmon të përballeni me agresione sezonale falë formulës së saj tij natyrale dhe të provuar klinikisht.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Solvitale D + Omega 3
  • Solvitale D + Omega 3
  • Solvitale D + Omega 3
  • 8.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Solvitale® D + Omega-3 përmban vitaminë D3 e cila kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar, kontribuon në shëndetin normal të dhëmbëve dhe muskujve, promovon thithjen normale të kalciumit dhe fosforit, ndihmon në mirëmbajtjen e niveleve normale të kalciumit në gjak. Produkti gjithashtu përmban acide yndyrore Omega-3 që sigurojnë mjedisin vajor që është i nevojshëm për thithjen e vitaminës D3,…
  • Përzgjidhni mundësi
 • Spirulina
  • Spirulina
  • Spirulina
  • 12.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Spirulina është një algë me ngjyrë të gjelbërt në blu, e pasur me mikroushqyesit më të nevojshëm për organizmin e njeriut. Spirulina përmban hekur, proteina, karbohidrate dhe vitamina, magnezium, kalium, dhe mangan, të cilat janë shumë të nevojshme për një organizëm të shëndetshëm. Gjithashtu përmban të gjitha amino-acidet kryesore, që i nevojiten organizmit të njeriut. Alga spirulinë përmban antioksidantë që…
  • Përzgjidhni mundësi
 • Stressnol
  • Stressnol
  • Stressnol
  • 6.20
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Stressnol largon nervozizmin dhe siguron efekt që zgjat 12 orë. Produkti ka cilësi qetësuese dhe aftësi për të relaksuar sistemin nervor qendror dhe grupet e muskujve të lëmuar. Rregullon ekuilibrin e sistemit nervor, stabilitetin mendor, gjendjen shpirtërore dhe cilësinë e gjumit.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Super Stress B Complex + Vitamin C
  • Super Stress B Complex + Vitamin C
  • Super Stress B Complex + Vitamin C
  • 10.90
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Swanson Super Stress B Complex është një kompleks unik që është formuluar posaçërisht për të ndihmuar në rimbushje me lëndë ushqyese që janë më të kërkuara gjatë stresit të lartë. Çdo kapsulë kombinon një furnizim të mirë të vitaminave të kompleksit B me mbrojtjen e fuqishme antioksiduese me potencë të lartë të vitaminës C. .
  • Përzgjidhni mundësi
 • Triple Magnesium Complex
  • Triple Magnesium Complex
  • Triple Magnesium Complex
  • 4.00
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Magnezi është një mineral që mbështet qindra reaksione kimike në trupin tuaj. Në fakt, është përfshirë në më shumë se 600 reaksione në trupin tuaj, duke përfshirë: Krijimi i energjisë: Ndihmon në shndërrimin e ushqimit në energji. Formimi i proteinave: Ndihmon në krijimin e proteinave të reja nga aminoacidet . Mirëmbajtja e gjenit: Ndihmon në krijimin dhe riparimin e ADN-së…
  • Përzgjidhni mundësi
 • Turmeric
  • Turmeric
  • Turmeric
  • 8.00
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Tumeriku apo Shafrani i Indisë mbështet shëndetin e lëkurës dhe shëndetin e nyejve, lëvizjen dhe funksionin fizik të trupit. Po ashtu ofron mbështetje antioksiduese për të neutralizuar radikalet e lira. Formula e plotë e Spektrit përmban përbërës me bazë bimore të pa përpunuar.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Turmeric Cucurmin+ Black Pepper
  • Turmeric Cucurmin+ Black Pepper
  • Turmeric Cucurmin+ Black Pepper
  • ,
  • 8.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Studimet moderne mbështesin përdorimin e tij, duke treguar se mund të ndihmojë në uljen e spazmave të zorrëve dhe gazrave . Piperina është treguar efektive për të rritur aktivitetin e enzimave të tretjes në zorrë, e cila ndihmon trupin tuaj të përpunojë ushqimin më shpejt dhe më lehtë . Për më tepër, vetitë anti-inflamatore të shafranit të Indisë dhe piperit…
  • Përzgjidhni mundësi