• DHEA 25mg
  • DHEA 25mg
  • DHEA 25mg
  • ,
  • 17.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • DHEA pretendojnë të ndihmojë me një sërë kushtesh, duke përfshirë mosfunksionimin seksual, lupusin, depresionin, pamjaftueshmërinë e veshkave, kancerin e qafës së mitrës, atrofinë e vaginës dhe humbjen e peshës. Disa hulumtime mbështesin përdorimin e tij.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Vitamin C
  • Vitamin C
  • Vitamin C
  • 3.20
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Vitamina C kontribuon në formimin normal të kolagjenit për funksionin normal të enëve të gjakut, formimin normal të kolagjenit për funksionimin normal të eshtrave dhe lëkurës. Gjithashtu kontribuon në metabolizmin normal të energjisë, në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ dhe luan një rol të rëndësishëm në sistemin imunitar duke rritur rezistencën ndaj infeksioneve. Ky frut përmban bioflavonoide për të…
  • Përzgjidhni mundësi
 • Vitamin D3
  • Vitamin D3
  • Vitamin D3
  • Prej: 7.00

   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Vitamina D kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar dhe muskujve, në ruajtjen e eshtrave dhe dhëmbëve në kushte normale, mbështetjen e funksionit të sistemit kardiovaskular dhe nervor dhe gjithashtu në thithjen dhe përdorimin normal të kalciumit dhe fosforit. Vaj i koksit ndihmon në thithjen e shpejtë të vitaminës D të tretshme në yndyra.
  • Përzgjidhni mundësi