Filtro Produktet

 • Hyeseke Biorga Spf 50+ Spray
 • Hyseke Biorga Spf 50+ Face Oily Skin
 • Hyseke Biorga Spf 50+ Face Sensitive Skin
 • Mycogel Biorga Foaming Cleansing Gel
  • Mycogel Biorga Foaming Cleansing Gel
  • Mycogel Biorga Foaming Cleansing Gel
  • 7.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Mycogel Foaming është një xhel i rekomanduar për të pastruar fytyrën, trupin, skalpin e kokës tek lëkurat e ndjeshme të prirura ndaj acarimeve. Formula e saj me bazë pastrimi të butë pastron butësisht lëkurën duke respektuar ekuilibrin e saj dhe pa u tharë. Ajo përmban zink, bakër, vaj melaleuca, duke kufizuar përhapjen e mikroorganizmave përgjegjës për irritimet dhe lehtësimin e…
  • Përzgjidhni mundësi
 • Natural Retinol Cream
  • Natural Retinol Cream
  • Natural Retinol Cream
  • 13.00
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Krem cilësor natyral që hidraton, rigjeneron dhe mbron lëkurën. Përmban antioksidantë që ndihmojnë të ngadalësojnë procesin e plakjes, duke eliminuar radikalet e lira. Përmbajtja natyrore e kombinuar me ekstrakte bimore, është e rëndësishme për t'i dhënë lëkurës freski, një jetë të shëndetshme, të re dhe të tonifikuar.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Sebophane Biorga Oil Controll Shampo
  • Sebophane Biorga Oil Controll Shampo
  • Sebophane Biorga Oil Controll Shampo
  • 12.00
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Sebophane Shampoo Oil Control është një shampon i cili përdoret për higjienën e flokëve për përdorim të shpeshtë, veçanërisht i indikuar për flokë të yndyrshëm, të rënda dhe pa shkëlqim. Me një strukturë të lëmuar dhe me aromë të këndshme, eliminon sebumin e tepërt dhe ndihmon në kontrollimin e prodhimit të tij, për flokë me një pamje të pastër dhe…
  • Përzgjidhni mundësi
 • Vitamin C Cream
  • Vitamin C Cream
  • Vitamin C Cream
  • 11.00
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Ka efekt në zbutjen e lëkurës duke e bërë atë më fleksibile. Hidraton lëkurën, prandaj përdoret për trajtimin e lëkurës së thatë kronike, si dhe për qarjet e lëkurës qe krijohen nga të ftohtit gjatë stinës së dimrit. Për regjenerimin e lëkurës. Redukton hiperpigmentimin. Mbron lëkurën nga radikalet e lira, është antioksidant i fuqishëm
  • Përzgjidhni mundësi
 • Hyeseke Biorga Spf 50+ Spray
 • Hyseke Biorga Spf 50+ Face Oily Skin
 • Hyseke Biorga Spf 50+ Face Sensitive Skin
 • Mycogel Biorga Foaming Cleansing Gel
  • Mycogel Biorga Foaming Cleansing Gel
  • Mycogel Biorga Foaming Cleansing Gel
  • 7.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Mycogel Foaming është një xhel i rekomanduar për të pastruar fytyrën, trupin, skalpin e kokës tek lëkurat e ndjeshme të prirura ndaj acarimeve. Formula e saj me bazë pastrimi të butë pastron butësisht lëkurën duke respektuar ekuilibrin e saj dhe pa u tharë. Ajo përmban zink, bakër, vaj melaleuca, duke kufizuar përhapjen e mikroorganizmave përgjegjës për irritimet dhe lehtësimin e…
  • Përzgjidhni mundësi
 • Natural Retinol Cream
  • Natural Retinol Cream
  • Natural Retinol Cream
  • 13.00
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Krem cilësor natyral që hidraton, rigjeneron dhe mbron lëkurën. Përmban antioksidantë që ndihmojnë të ngadalësojnë procesin e plakjes, duke eliminuar radikalet e lira. Përmbajtja natyrore e kombinuar me ekstrakte bimore, është e rëndësishme për t'i dhënë lëkurës freski, një jetë të shëndetshme, të re dhe të tonifikuar.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Sebophane Biorga Oil Controll Shampo
  • Sebophane Biorga Oil Controll Shampo
  • Sebophane Biorga Oil Controll Shampo
  • 12.00
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Sebophane Shampoo Oil Control është një shampon i cili përdoret për higjienën e flokëve për përdorim të shpeshtë, veçanërisht i indikuar për flokë të yndyrshëm, të rënda dhe pa shkëlqim. Me një strukturë të lëmuar dhe me aromë të këndshme, eliminon sebumin e tepërt dhe ndihmon në kontrollimin e prodhimit të tij, për flokë me një pamje të pastër dhe…
  • Përzgjidhni mundësi
 • Vitamin C Cream
  • Vitamin C Cream
  • Vitamin C Cream
  • 11.00
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Ka efekt në zbutjen e lëkurës duke e bërë atë më fleksibile. Hidraton lëkurën, prandaj përdoret për trajtimin e lëkurës së thatë kronike, si dhe për qarjet e lëkurës qe krijohen nga të ftohtit gjatë stinës së dimrit. Për regjenerimin e lëkurës. Redukton hiperpigmentimin. Mbron lëkurën nga radikalet e lira, është antioksidant i fuqishëm
  • Përzgjidhni mundësi